Horňáková od Stropnického těhotná? Slova o nové rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Horňáková od Stropnického těhotná? Slova o nové rodině

Martin Stropnický
Martin Stropnický (archiv Blesku)

Z Izraele přiletěl, ale ne sám. Martinu Stropnickému (66) dělala společnost nová partnerka Martina Horňáková (30). Ta s ním strávila den před soudem na jedné ze zahrádek a těšila se na štempl, který jej definitivně oddělí od bývalé ženy, Veroniky Žilkové (61). 

Soud se nakonec nekonal, jak už Aha! informovalo, na Praze 4 byla nahlášena bomba, a tak se široké okolí muselo vyklidit. Žilková tak nakonec přistoupila na dohodu, kterou za účasti právníků oba podepsali kdesi venku na zídce. 

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...

„Měli jsme připravenou dohodu, kterou jsem iniciovala já. Zaprvé nemám peníze na právnické zastupování, zadruhé mě to celé traumatizuje. Kordulka navíc brzy oslaví osmnácté narozeniny, a pokud bych soud neukončila a neustoupila návrhům, mohla by tu stát proti svému otci,“ vysvětlila Žilková CNN Prima News. 

„Dopadlo to tak, jak to dopadlo, (Kordula) má velkou rodinu, holt tam není táta, ale je tam spousta skvělých sourozenců, máme miminko a myslím si, že je nás hodně, kdo jí můžeme lásku nahradit. Tu, kterou se tatínek rozhodl asi investovat do nové partnerky a nové rodiny a nových dětí,“ zakončila. 

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.