Žilková je k mání: Podělila se o bombu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Žilková je k mání: Podělila se o bombu

Soud Žilkové se Stropnickým: Nečekaná překážka!
Soud Žilkové se Stropnickým: Nečekaná překážka! (Instagram, archiv)

Veronika Žilková (61) a Martin Stropnický (66) přistoupili k dohodě o výživném na dceru Kordulu (17), což byl poslední krůček k definitivní tečce za jejich 17letým příběhem. Dohodu však spolu se svými právníky nepodepisovali v soudní síni, ale před budovou Justičního paláce. Někdo totiž nahlásil bombu. 

„Měli jsme připravenou dohodu, kterou jsem iniciovala já. Zaprvé nemám peníze na právnické zastupování, zadruhé mě to celé traumatizuje. Kordulka navíc brzy oslaví osmnácté narozeniny, a pokud bych soud neukončila a neustoupila návrhům, mohla by tu stát proti svému otci,“ řekla herečka pořadu ShowTime.

Po útoku na Kachovku tisíce zatopených domů, lidé čekají na pomoc. A nečekaná operace papeže

Video se připravuje ...

K soudu ale nedošlo. Někdo totiž nahlásil v okolí bombu. „Za pár minut jsem měla mít soud s panem Stropnickým a právě ohlásili bombu v budově a soud vyklidili. Netušila jsem, že náš rozvod je taková bomba, že kvůli tomu vyhlásí poplach,“ podělila se Žilková s nadsázkou jí vlastní na sociálních sítích. 

„Bylo strašně zábavné, jak se tam nakonec všichni dohadovali na ulici. Tam se setkaly všechny strany, ale i právníci ze všech možných soudů, protože měli vše připravené a najednou byli na ulici,“ rozvedla příběh pro Expres. 

Ačkoli není s dohodou úplně spokojená, protože je výhodná zejména pro Stropnického, je ráda, že už má těžkosti za sebou. Nicméně ji situace mrzí kvůli nezletilé dceři. „Že se muž zamiluje do mladé a přestane se mu líbit stará manželka, to se prostě stane, ale že přestane chtít být otec, to by se stát nemělo. Neměl by zapomenout, že má sedmnáctiletou dceru, a hlavně ji nevidět přes rok a půl,“ neskrývala zklamání.

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.