Stropnický za vodou i bez práce: Partnerka Markéta ho živit nemusí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Stropnický za vodou i bez práce! Partnerka Markéta ho živit nemusí

Martin Stropnický se současnou partnerkou
Martin Stropnický se současnou partnerkou (Marek Pátek)

„Současný velvyslanec v Izraeli Martin Stropnický má smlouvu na dobu určitou, a to do 31. července,“ potvrdil mluvčí ministerstva Daniel Drake v Blesku. Budoucí důchodce ovšem finančně strádat rozhodně nebude!

„Jak jsem se u soudu o výživné naší dcery Korduly dozvěděla, do té doby to pro mě bylo utajené, jeho příjem je 480 tisíc korun měsíčně. Značnou část tvoří jeho vysoký plat,” prozradila o platu bývalého partnera Veronika Žilková v Blesku. Šetřit tedy měl někdejší herec opravdu z čeho. Ale to není zdaleka všechno!

Veronika Žilková musí hubnout: Přísný dozor manžela Stropnického a dcery Agáty!

Video se připravuje ...

Ač o výplatu snů nyní definitivně přišel, měsíční penze a nemalý příjem z hereckých a překladatelských tantiém to bohatě jistí. Někdejší diplomat navíc vlastní dva byty v hlavním městě České republiky, které lze za desítky tisíc korun pronajímat. Otázkou už jen zůstává, jak jeho současná mladá milenka ustojí vztah na dálku. Markéta Horňáková totiž zůstává i nadále pracovnicí Českého velvyslanectví v Izraeli.

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.