Ta mlaskla! Žilkovou zfackoval rozzuřený šofér | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Ta mlaskla! Žilkovou zfackoval rozzuřený šofér

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Foto Aha! – Marek Pátek)

Jednašedesátiletá herečka zavzpomínala na drama, které se jí přihodilo před lety za volantem. Coby čerstvá řidička tehdy Veronika Žilková vezla invalidního tatínka a nedala přednost v jízdě.

„Jela jsem kolem Letenského tunelu a nedala jsem přednost. Zaflekovala jsem na poslední chvíli a z druhého auta vylezl pán, který mi kázal stáhnout okýnko. Když jsem to udělala, dal mi facku a řekl mi: „Pamatuj si, že přednost zprava je jenom, když jedeš po hlavní. A od té doby si to pamatuju. Myslím na to vždycky, když jedu kolem toho tunelu," prozradila Veronika Žilková v talk show Face To Face, ze které se aktuálně opět stala studentka řidičského umění. Proč? 

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...

„Dělám si rozšíření svého řidičského průkazu. Ráda bych na kaminon, ale zatím je to koňský přívěs," okomentovala to herečka, která tím chce pomoci s logistickou podporou sedmnáctileté dceři Kordule, která se věnuje parkurovému ježdění. 

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.