Žilkové šéfuje syn: Vincent to vymyslel, v herectví mě předehnal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Žilkové šéfuje syn: Vincent to vymyslel, v herectví mě předehnal

To není Nastěnka, ale Veronika se synem Vincentem!
To není Nastěnka, ale Veronika se synem Vincentem! (herminapress.cz)

Zdá se, že herečka Veronika Žilková (61) našla společně se svým synem Vincentem Navrátilem (26) díru na trhu. Chystají se totiž spustit herecké kurzy s názvem ProfiClass. Jak je takový projekt napadl a kolik si za něj zájemci zaplatí?

Veronice s Vincentem nejsou podobné kurzy cizí. „Se synem rozjíždíme ProfiClass, což je v Americe běžné, jmenuje se to MasterClass. Budou to kurzy pro vystudované herce, kteří chtějí hrát, ale nemají filmové a televizní herectví, protože to se u nás vůbec neučí,“ vysvětlila Žilková pro Expres.cz. Ona sama natočila nespočet filmů a seriálů a myslí si, že lidem rozhodně má co předat.

Kurzy budou třídenní a dle informací webu Expres.cz se bude jejich cena pohybovat kolem 10 000 korun. „Budou tam dva stupně. První bude pro profíky, kteří prošli divadelními školami. Druhý bude pro lidi, kteří to mají rádi a chtějí třeba jenom moderovat nebo mají trému z vystupování na veřejnosti. Takže tam bude i kurz vystupování na veřejnosti,“ popsala Veronika, která se nemůže dočkat, až celý projekt odstartuje.

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...

Za celým nápadem ale stojí především její syn Vincent a pyšná maminka nezapomněla zmínit jeho přednosti. „Vincent to celé vymyslel a i v tom herectví mě předehnal, protože v Anglii studoval režii a kreativní psaní, takže je i režisér a scenárista,“ pěla ódy na syna. Tak uvidíme, jak se jejich herecké kurzy uchytí a jestli o ně bude zájem.

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.