Žilková je rozvedená! Smuteční řeč k pohřbenému manželství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Žilková je rozvedená! Smuteční řeč k pohřbenému manželství

Veronika Žilková a Martin Stropnický jsou rozvedeni
Veronika Žilková a Martin Stropnický jsou rozvedeni (Archiv Blesku)

Od jejich rozchodu sice uplynuly skoro dva roky, teprve teď jsou rozvedení i oficiálně. K soudu včera ale nedorazila ani Veronika Žilková (62), ani Martin Stropnický (66). Dostavili se jen jejich právníci.

Rozvodový soud totiž čekal, až se teď již bývalí manželé dohodnou na výživném pro dceru Kordulu, která mezitím dosáhla plnoletosti. A aby se s otcem nemusela soudit sama dcera, Žilková kvůli tomu v červnu na Stropnického návrh přistoupila a dohodu podepsali ve spěchu na zdi justičního paláce v Praze na Míčánkách.

Černý humor

Dnešní akt rozvodu už vnímá Žilková s černým humorem, jaký je jí vlastní. „Dnes je svátek zemřelých, tak co bych řekla za smuteční řeč k zemřelému manželství? Že jednou zemřeme všichni a exmanžel by mohl mít na hrobě nápis »zde leží muž, který čtyřikrát zradil své ženy a jejich děti«,“ reagovala Žilková na dotaz Aha! a narážela tak na fakt, že kromě jí samotné Stropnický dvakrát opustil svou první ženu Lucii Stropnickou (67), se kterou má tři děti, a dlouhý vztah mezitím stihl mít ještě s herečkou Danielou Kolářovou (77).

Veronika Žilková a Martin Stropnický jsou rozvedeni

Video se připravuje ...

18 let spolu

Žilková a Stropnický spolu byli od roku 2004, vzali se v roce 2008. Kromě Korduly měli ještě syna Melichara, který v roce 2007 zemřel po 198 dnech života. Žilkové Stropnický v roce 2022 oznámil, že už ji nemiluje. Jeho novou partnerkou se stala jeho tehdejší podřízená na ambasádě v Izraeli Markéta Horňáková (36). Žilková si později také našla nového partnera – rockera Josefa Holomáče (63).

Nový pořad Blesk Dance: Na otočku s Markem Dědíkem: Co mu prozradila Veronika Žilková?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.