Ztrápená máma Žilková: Boj o život dcery Korduly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ztrápená máma Žilková: Boj o život dcery Korduly

Žilková poprvé o dramatu po vyřazení ze StarDance
Žilková poprvé o dramatu po vyřazení ze StarDance (Blesk: Martin Hykl, Czech News Center)

Nová řada tanečního pořadu StarDance herečce Veronice Žilkové (62) oživila vzpomínky. I ona totiž v roce 2010 kývla na účinkování - nejen, aby se naučila tančit, ale také, aby zapomněla na bolest ze ztráty malého Melichárka. Večer, kdy však soutěž opouštěla, málem přišla i o Kordulku. 

„Vylosovala jsem si číslo pět. A protože mi umřelo páté dítě, bylo mi jasné, že to nebude mé šťastné číslo. A taky nebylo,“ svěřila se Veronika svému někdejšímu tanečnímu partnerovi Markovi Dědíkovi (40) v podcastu Blesk Dance. 

Nový pořad Blesk Dance: Na otočku s Markem Dědíkem: Co mu prozradila Veronika Žilková?

Video se připravuje ...

Taneční parket opouštěla ve strachu. „Kordulka, které bylo tehdy pět let, se dívala na přenos u kamarádky. A když viděla, že jsem vypadla, dostala zničehonic čtyřicítky teploty a začala kolabovat!“ přiznala Žilková, která okamžitě jela do nemocnice. „Přijali nás k hospitalizaci a Kordulku napojili na infuze. Seděla jsem tam celou noc u postýlky nalíčená s dlouhýma zlatýma řasama jako ta panenka ve vystoupení,“ popsala. 

Celá událost měla ještě dohru. Ráno nás propustili a já jela šťastná domů. „Nějaké vypadnutí jsem vůbec neřešila. Jenže jsem bohužel neřešila ani poplatek šedesát korun za hospitalizaci. Za pět let bohužel přišlo zjištění, že jsem v exekuci. A najednou jsem musela za tu noc zaplatit osm a půl tisíc korun pokutu vymahačům,“ říká herečka.  

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.