Žilková pálí mosty: Krabice z Izraele skončily ve smetí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Žilková pálí mosty: Krabice z Izraele skončily ve smetí

Muzikant Josef Holomáč s Veronikou Žilkovou
Muzikant Josef Holomáč s Veronikou Žilkovou (Instagram)

Jednašedesátiletá herečka zažívá po boku kamaráda Josefa Holomáče (63) novou životní etapu a svazek s někdejším velvyslancem v Izraeli Martinem Stropnickým (66) je podle všeho dávnou historií. Veronika Žilková si očividně prošla zásadní změnou nejen v myšlení, ale i oblékání.

„Přijely mi krabice z Izraele a když jsem si vybavila, do čeho jsem se oblékala, tak jsem to všechno odnesla do kontejneru. Chodila jsem v kostýmcích, v padesáti jsem chodila oblečená na sedmdesát. A tak jsem si řekla, že mám ještě čas, a všechno jsem to vyhodila," svěřila se Veronika Žilková

Žilková o novém kamarádovi Holomáčovi: Oba naši ex si našli jiné ženy

Video se připravuje ...

„Možná jsem jako žena o sobě pochybovala a možná teď díky mému novému kamarádovi – protože já ještě stále nejsem rozvedená, ale doufám, že už je to otázka dnů – ve mě někdo možná začal věřit jako v ženu. A možná to je i to nové na mně. Že jsem si po dlouhé době začala zase nějakým způsobem věřit jako žena," okomentovala herečka svůj životní přerod na iDnes.cz.

Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.