Žilková v tísnivé nejistotě kvůli Kordule: Je to ve hvězdách, říká | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Žilková v tísnivé nejistotě kvůli Kordule: Je to ve hvězdách, říká

Veronika Žilková s dcerou Kordulou.
Veronika Žilková s dcerou Kordulou. (Blesk: Martin Hykl, Czech News Center)

Nejisté budoucnosti v otázce své velké životní vášně čelí Kordula Stropnická (18). Ta je známá svou láskou ke koním, s nimiž vyhrává i jezdecké soutěže. Kobyla, s níž absolvovala většinu turnajů, se ovšem vážně zranila...

Život bez koní by si Kordula Stropnická jen stěží dokázala představit. Jenomže zranění kobyly, s níž byla během jízdy nejmladší dcera Veroniky Žilkové jako jedno tělo a jedna duše, hodilo do její jezdecké budoucnosti ostré vidle.

Ani jedna to ale nevzdává, jak podotkla Veronika Žilková, jež je své dceři ve smutném období oporou. „Zraněná kobyla Kordy se vrátila po deseti dnech z veterinární kliniky ke své jezdkyni. Je to dojemné setkání a čeká je obě dlouhá cesta za uzdravením,“ napsala na svém instagramovém profilu Žilková, jak informoval web TN CZ.

Zraněného koně není jednoduché dostat zpět do kondice. Zda ještě vůbec usedne Kordula na zotavující se kobylku, zatím není jisté. „Zvládnou to obě Kordy? Budou, nejdřív za osm měsíců rehabilitace, zase závodit? Je to ve hvězdách,“ zasnila se na závěr Veronika Žilková.

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem! A proč s nikým dalším bydlet nechce?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.