Výprodej po Stropnickém! Značka: levně, směje se Žilková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Výprodej po Stropnickém! Značka: levně, směje se Žilková

Žilková udělala za Stropnickým tlustou čáru
Žilková udělala za Stropnickým tlustou čáru (archiv Blesku)

Rozvod po 18 letech! Ke konečnému verdiktu soudu ovšem nedorazila ani Veronika Žilková (62), ani Martin Stropnický (66). Herečka se ovšem nedlouho poté ozvala s neobvyklou nabídkou!

„Prodám nepotřebný obnošený snubní prsten. Značka: levně. Od 2. 11. 2023 jsem zase svobodná,“ napsala Veronika Žilková na svém Instagramu. „Prstýnek patří do smetí jako dotyčný," okomentovala to jedna ze sledujících, načež druhá obratem dodala: „Šoupněte ho do dražby!"

Paní Veronika s nepotřebným snubákem

„Co bych řekla za smuteční řeč k zemřelému manželství? Že jednou zemřeme všichni a exmanžel by mohl mít na hrobě nápis »zde leží muž, který čtyřikrát zradil své ženy a jejich děti«,“ dodala Žilková, čímž narážela na fakt, že kromě jí samotné Stropnický dvakrát opustil svou první ženu Lucii Stropnickou (67), se kterou má tři děti, a dlouhý vztah mezitím stihl mít ještě s herečkou  Danielou Kolářovou (77).

Veronika Žilková a Martin Stropnický jsou rozvedeni

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.