Veronika Žilková: Vyřizování účtů se Stropnickým | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Veronika Žilková: Vyřizování účtů se Stropnickým

Žilková přiznala lásku s Holomáčem: Randím po letech s prolhaným politikem!
Žilková přiznala lásku s Holomáčem: Randím po letech s prolhaným politikem!  (instagram, archiv)

A je to venku! Veronika Žilková (62) dala konečně najevo, jak to má s hudebníkem Josefem Holomáčem (63), a při té příležitosti se obula také do exmanžela Martina Stropnického (67), který herečku opustil kvůli o 30 let mladší milence Markétě Horňákové (31).

Ačkoliv se s ním objevovala často, mluvila Veronika o Holomáčovi, hudebníkovi z kapely Argema, jako o kamarádovi a nálepkám přítel nebo partner se vyhýbala, leckdy dokonce i vysmívala. Teď už má na věc zřejmě jiný názor. „Seberte odvahu začít znovu randit. Po 18 letech života s prolhaným politikem to nešlo snadno, ale pokud se najde někdo, kdo o vašich dětech řekne, že jsou skvělí, o vaší sporné postavě řekne, že je dokonalá, a tleská vám z první řady, když pracujete... jděte do toho,“ povzbudila Žilková své sledující na Instagramu.

Veronika Žilková a Martin Stropnický jsou rozvedeni

Video se připravuje ...

ŠŤASTNÝ KONEC ROKU

„Prohry už známe, a tak se radosti nebraňme... protože nikdo nevíme, jak dlouhá svíčka nám ještě hoří,“ dodala ještě Veronika, která jen před pár dny provdala dceru Agátu Hanychovou (38). Ta si na konci léta pro změnu prošla drsným rozchodem s ředitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem (54). A tak se zdá, že štěstí konečně našla nejen oblíbená herečka, ale také její dcera, která řekla »ano« Mirku Dopitovi (39), s nímž má syna Kryšpína (12).

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty?

Video se připravuje ...

DRSNÝ ROZCHOD S POLITIKEM

Do prohlášení, že s Holomáčem tvoří pár, zvládla Žilková zahrnout i kritiku na exmanžela, který od herectví zběhl do politiky a naposledy působil jako velvyslanec v Izraeli. Herečka s ním žila 18 let, z toho 15 let, od roku 2008, byli manželé, narodila se jim nejdřív dcera Kordula (18), a pak syn Melichar, který bohužel v 8 měsících zemřel. „Dostala jsem od manžela e-mail. Stálo v něm, že mě už nemiluje a že se mi omlouvá,“ řekla Žilková v březnu 2022 v exkluzivním vyjádření pro Blesk. Vloni v červnu, u plotu Justičního paláce v Praze Na Míčankách, pak podepsali rozvodové papíry.



Přečtěte si
illenne
11. 1. 2024 • 08:26

Kolikrát mi přijde, že prostě jejich rodina má potřebu vyčnívat a dělá jim to dobře. Občas bohužel, ne zrovna tím vhodným způsobem. Může se potom někdo divit, že Martin Stropnický už nechtěl být součástí a zvolil způsob, jaký zvolil. Nejspíše scéna, která by následovala mohla přinést ocenění v divadle, ale ne v životě. Chtělo by to více pokory a vážit si toho, co paní Veronika má a ne, co by chtěla. Usuzuji tak podle toho, jak veřejně mluvila o příjmech manžela. Hovořit o exmanželovi, jako o prolhaném politikovi, k tomu není potřeba odvaha, ale k tomu stačí úplně něco jiného.

Jarmila Kolegarová
10. 1. 2024 • 20:00

Vždycky platilo přísloví, zameť si před vlastním prahem. Je to její život a není povinnost s jejím přístupem souhlasit a příspěvky o ní, nich...ani číst . Rozhodnutí každého z nás

Dianthos
6. 1. 2024 • 19:47

Nejsou chudáci. Věděli, do čeho jdou, když si s nimi, ve svém zralém věku, začínali.

hejhej
5. 1. 2024 • 20:09

Hanychová je věrná kopie své matky: promiskuitní chování

Jana Nováková
5. 1. 2024 • 11:07

A proč do toho drbání nezahrnout další "celebrity".Petr Janda - 3 manželky,troje děti.Manželka režiséra Mencla - 3 děti a každé má svého otce jen né manžela.Ať je nějaká změna v informacích.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.