Zemanův protokolář Kruliš (42): Krásná manželka mu utekla k boháčovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zemanův protokolář Kruliš (42): Krásná manželka mu utekla k boháčovi

Bývalý hradní protokolář Vladimír Kruliš se rozvádí se svou ženou Dagmar, kterou si vzal v Osvětimanech.
Bývalý hradní protokolář Vladimír Kruliš se rozvádí se svou ženou Dagmar, kterou si vzal v Osvětimanech.  (Blesk: Slávka Červená/Maria Rušínová)

Perný začátek roku prožívá bývalý šéf hradního protokolu za Miloše Zemana (79), Vladimír Kruliš (42). Rozvádí se totiž s manželkou Dagmar (39), kterou si bral v červnu 2018. Stání má sice proběhnout v příštím týdnu, jeho stále ještě manželka ale už má nový vztah!

Rozpad vztahu nedávno potvrdil sám Kruliš. „S manželkou už spolu nežijeme rozvádíme se. Každý se bere s tím, že to je navždy. Ani já nebyl výjimkou. Jenže někdy vše nedopadne, jak si přejeme,“ svěřil se Aha! bývalý hradní protokolář. Přesné důvody rozvodu Kruliš, který nyní šéfuje sekci kancelář v České národní bance, sdělit nechtěl. Pouze ocenil, že to bylo po vzájemné dohodě, v klidu a bez hádek a výčitek. Na důvody rozpadu manželství se Aha! zeptalo také Dagmar, která je oceňovanou floristkou, malířkou a realizátorkou zahrad. Ta však dotaz nechala bez odpovědi.

Létá vrtulníkem

Jak zjistilo Aha!, rozvodové stání má proběhnout začátkem příštího týdne. Mělo by jít o nekomplikovaný rozvod už vzhledem k tomu, že pár nemá děti. Jak ale zdroj Aha! tvrdí, Dagmar už našla jinou mužskou náruč, která jí poskytuje útěchu. Jednat se má o zámožného podnikatele v kamionové přepravě, který je zároveň jednatelem v letecké škole a klientům pronajímá malá letadla a vrtulníky.

„Potkávají se spolu už několik týdnů,“ svěřil Aha! zdroj z byznysmanova okolí, podle něhož se dokonce muž tím, že sbalil stále ještě manželku bývalého šéfa hradního protokolu, nadšeně chlubí. A dokonce za Dagmar do její malé vsi na Náchodsku létá vrtulníkem!

Zeman vychválil protokoláře Kruliše: Nejlepší manažer, co jsem poznal. ČNB lepšího nemůže získat!

Video se připravuje ...

Svatba jako řemen

Také odpovědi na tento dotaz – zda se již vídá s jiným mužem – se paní Dagmar vyhnula. Doteď, jak se ale zdá, zatím mosty za končícím vztahem s Krulišem definitivně nespálila. „Celý život jsem snila o tom, jaká bude moje svatba. A byla krásná, nezapomenutelná a plná květin, které ve svém životě miluji,“ uvádí na svém profesním webu, kde stále visí fotky z její veselky. Červnové svatby před necelými šesti lety v Osvětimanech, kde podniká a je zastupitelem také další Zemanův muž, exkancléř Vratislav Mynář (56), se zúčastnil také prezidentský pár. Miloš Zeman s paní Ivanou (58) tam tehdy zaletěl vojenským vrtulníkem.



Přečtěte si
Martina Machová
20. 1. 2024 • 14:04

Tak to se pěkně vybarvila. Jen co Kruliš už není na Hradě a nemůže s ním chodit na státní akce, využila známostí a našla si pracháče a Kruliše odkopla. Zlatokopka s hezkým obličejem. Je jí 40, má poslední šanci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.