Někdejší Zemanův muž Kruliš: Vážný pád na ledu a operace | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Někdejší Zemanův muž Kruliš: Vážný pád na ledu a operace

Vladimír Kruliš utrpěl úraz. Uklouzl na ledovce a zlomil si nohu
Vladimír Kruliš utrpěl úraz. Uklouzl na ledovce a zlomil si nohu (Instagram - V. Kruliš)

Obyčejné podklouznutí na ledu mělo pro někdejšího šéfa protokolu na Hradě Vladimíra Kruliše (42) vážné následky. Upadl tak nešťastně, že pro něj musel jet rychlá a skončil pod kudlou.

Sám Kruliš přiznal, že se mu úraz nestal při extrémním sportu, ale když šel k autu. „Oblekové polobotky a zledovatělé cesty nejsou dobří kamarádi,“ řekl s nadsázkou Aha!. Těsně po pádu mu ale do smíchu moc nebylo. Zlomil si totiž stehenní kost pod krčkem a do nemocnice ho musela odvézt záchranka. Pak už zamířil na operační sál, kde mu lékaři kost sešroubovali. Teď čeká současného šéfa sekce kanceláře v národní bance dlouhá rekonvalescence.

Zeman vychválil protokoláře Kruliše: Nejlepší manažer, co jsem poznal. ČNB lepšího nemůže získat!

Video se připravuje ...

„Chtěl bych ale moc poděkovat jak mimořádně ochotnému a empatickému týmu záchranky, tak také skvělému personálu urgentu, JIP, ortopedie a traumatologie Fakultní nemocnice Motol,“ vzkázal Kruliš. Ten už za sebou jeden vážný úraz má. V roce 2017 boural v policejním superautě značky BMW, které bylo prezentováno během prezidentské návštěvy. Někdejšímu protokoláři tehdy museli lékaři sešroubovat páteř.

Standarta před Zemanovou inaugurací z Hradu nezmizí

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.