Vyděšená Mynářová s dětmi: Muž v masce se dobýval k nim domů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vyděšená Mynářová s dětmi: Muž v masce se dobýval k nim domů

Alex Mynářová se syny
Alex Mynářová se syny  (KF Production)

Na jednom se Alex Mynářová (40) s manželem a bývalým hradním kancléřem Vratislavem neshodnou, a to je tradiční příchod Mikuláše, čerta a a anděla. Zatímco ona by děti raději ušetřila, Mynář ctí tradici. 

Každý rok je pro Alex i děti příchod Mikuláše velkým překvapením, které v konečném důsledku vyděsí všechny. Sama by nejraději nechávala pytlík se sladkostmi pro děti za oknem, ale manžel je za to, že děti se mají pořádně vystrašit. 

Alex Mynářová na gay svatbě: Kdo ji doprovodil místo manžela?

Video se připravuje ...

„Můj manžel je ještě více tradiční, než já a je konzervativní, takže přes to nejede vlak. Čili i loni, kdy vycházel Mikuláš na někdy v průběhu týdne a my nestíhali organizaci, nám dělal čerta náš pan řidič. Koupil si masku a večer bušil na dveře. Tak nevím, jak to bude vypadat letos,“ podělila se Alex o loňský zážitek s redakcí Expres.

„Jako dítě jsem to zažívala postaru, byli čerti, Mikuláš a andělé, strašili nás, my jsme brečeli, dávali nás do pytle. Trauma z toho nemám, ale když jsem viděla své děti, jak brečí, chtěla jsem to zastavit. Manželovi jsem říkala, ať se to vykašleme,“ dodala také, ale není zbytí. Pro syny tatínek zcela určitě něco nachystá i letos. 

Alex Mynářová přiznala: Velký zvrat v manželství s bývalým hradním kancléřem!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.