Alex Mynářová na dně: Mluví o posledních dvou letech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Alex Mynářová na dně: Mluví o posledních dvou letech

Alexandra a Vratislav Mynářovi
Alexandra a Vratislav Mynářovi (Blesk:Ladislav Krivan)

Ačkoliv by se mohlo zdát, že má manželka bývalého hradního kancléře Vratislava Mynáře (55) vše, na co si vzpomene, opak je pravdou. Nejdřív v pátém měsíci těhotenství přišla o holčičku, teď Alex (40) přiznala, že jejich starší syn trpí vážnou nemocí!

Prvorozený Vratislav (8) se sice narodil v den moderátorčiných 32. narozenin, jenže celý měsíc před oficiálním termínem porodu. Miminko ale rychle dohnalo své vrstevníky a vše se zdálo být v pořádku. „Až později, tak kolem tří čtyř let se zjistilo, že má oční vadu. A poslední dva roky se ještě potýká s glomerulonefritidou, což je chronické onemocnění ledvin,“ přiznala nešťastná Mynářová. Dosud ale není jasné, jestli za opakovanými záněty ledvin jejího nejstaršího synka stojí předčasný porod, nebo něco úplně jiného. Malý Vratislav tak musí být pod pravidelným dohledem odborníků, poslední rok absolvoval také speciální léčbu.

Alex Mynářová: V upnutém overalu ukázala vše!

Video se připravuje ...

„Loni na jaře lékaři zahájili takzvanou biologickou léčbu, letos na jaře byl na její poslední dávce. Pokaždé musí na jeden den do motolské nemocnice. Dostane kapačkami léčbu a pak večer může jít domů,“ popsala moderátorka Českého rozhlasu pro eXtra.cz. Jak Alex Mynářová s obavami přiznala, vyhlídky do budoucna jsou nejisté. „V červnu jdeme znovu na kontrolu a pak se uvidí. Nikdo nám nedokáže říci, že všechno bude úplně v pořádku. Ledviny jsou totiž nemocí poničené, takže v pořádku všechno asi nebude,“ svěřila se dvojnásobná maminka, která má kromě Vratislava ještě mladšího syna Viktora (4). Je však prý lepší, když člověk prodělá tuto nemoc v nižším věku.

Na všechno je sama

Na děti je Alex víceméně sama. Vratislav Mynář totiž poté, co skončil ve funkci hradního kancléře, žije a podniká na Moravě, a tak společně s rodinou tráví čas jen o víkendech.

Co je glumerulonefritida

Jedná se o onemocnění glomerulů, což jsou mikroskopická tělíska uložená v ledvinách zodpovědná za filtraci krve.

Alex Mynářová netají: S mužem žijí každý jinde! Ve vile za 40 milionů se služebnictvem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.