Kuchařová do toho praštila? Nejsem opuštěná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kuchařová do toho praštila? Nejsem opuštěná!

Taťána už má dost uštěpačných poznámek
Taťána už má dost uštěpačných poznámek (archiv Blesku)

Od poměrně drsného rozvodu s Ondřejem Brzobohatým je jeho bývalá manželka Taťána Kuchařová (36) pasována do role opuštěné ženy, které se nedaří najít novou známost, a to ani přesto, že Ondřej je už dávno znovu ženatý. To jí však není příliš po chuti. 

„To, že si člověk dává partnerský detox, neznamená, že je sám a opuštěný. Ale ani to, že je chudák. To já rozhodně nejsem a nikdy jsem nebyla! Akorát si prostě od jisté doby chci nechávat věci pro sebe a chci mít klid,“ vyjádřila se poměrně rozzlobeně v pořadu Showtime a dodala: 

Taťána Kuchařová: O tom, že se mám fajn, nikoho nepřesvědčuji

Video se připravuje ...

„Neustále se prezentuje, že jsem opuštěná a tak dál. To je taková hra. Spíš se mi ta role podsouvá. Takhle to nikdy nebylo a není. A myslím, že ani nikdy nebude.“ 

K tomu, zda se v jejím životě objevil nový muž, se však odmítla vyjádřit. „Nekompenzuji si své pocity někým jiným,“ sdělila jen stroze, přičemž v jejích slovech byla cítit zášť k exmanželovi, který skočil do náruče moderátorky Daniely Písařovicové, nyní Brzobohaté. Do Brzobohatého s pak píchla ještě jednou slovy: „Pro mě je důležité, aby lidé, kteří jsou kolem mě, nebyli toxičtí. A to se mi už daří.“ Právě jeho totiž označovala dříve velmi často za toxického člověka. 

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!«

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
6. 1. 2024 • 21:56

Její baryton je "sexy".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.