Kudla do zad! Kašpárek měl vypéct Forejta s Punčochářem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kudla do zad! Kašpárek měl vypéct Forejta s Punčochářem

Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář.
Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář. (TV Nova, Profimedia.cz)

Důvody rozpadu kuchařské svaté trojice začínají být jasné. Odchod Radka Kašpárka (42) z pořadu Souboj na talíři měl souviset s nedostatkem šéfkuchařova času, jelikož se připravuje na otevření nové restaurace. Nyní však na povrch vyplulo zjištění, že by měl Kašpárek na Nově rozjíždět sólo dráhu...

Rýsuje se Nově její vlastní konkurence v podobě nového kulinářského pořadu s amatérskými kuchaři? Již nyní totiž komerční stanice vysílá upoutávky na show, kterou by měl uvádět pouze Radek Kašpárek, a vyzývá potenciální účastníky k absolvování castingu. Kašpárek ovšem nedávno oznámil, že musí přerušit natáčení Souboje na talíři kvůli časovému presu, a tak je překvapivé, že se jeho jméno skloňuje v souvislosti s novým pořadem na Nově.

Bratr potetované kuchařky Kamu: Proč šel bojovat do MasterChefa?

Video se připravuje ...

Samotný šéfkuchař navíc odchod z oblíbeného kulinářského pořadu, v němž soupeří se svými dvěma parťáky, odůvodnil tím, že musel svému harmonogramu na Nově ulevit kvůli vlastním podnikatelským záměrům. „Natočil jsem ještě podzimní řadu MasterChefa, ale protože se blížíme k termínu otevření velkého provozu, kde bude restaurace i obchod, už jsem Souboj na talíři časově nezvládal," sdělil Kašpárek serveru eXtra.cz. Jak se zdá, jeho tvář budou diváci Novy vídat i nadále pravidelně, akorát v jiném projektu.

Zda jsou s touto situací obeznámeni i zbylí porotci MasterChefa a Kašpárkovi přátelé Jan Punčochář (44) a Přemek Forejt (36), není jisté. Jak se ale zdá, trojici i přes některé změny rozpad nečeká.

MasterChef Česko 2022: Soutěžící skládali reparát z jídel, která se jim nepovedla.

Video se připravuje ...

„S Radkem Kašpárkem jsme domluveni, chápeme, že tentokrát vynechává natáčení Souboje na talíři z pracovních důvodů. Ale počítáme s ním do budoucna. Jednak se objeví v podzimní řadě MasterChefa, od ledna s námi také bude spolupracovat na food festivalu Souboj na talíři live,“ prozradil výše zmíněnému serveru PR manažer Novy Daniel Maršalík.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.