Kašpárek na životní křižovatce: Rázné ultimátum ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kašpárek na životní křižovatce: Rázné ultimátum ženy!

Kašpárek přiznal, že býval přísným a výbušným šéfem.
Kašpárek přiznal, že býval přísným a výbušným šéfem. (TV Nova, Profimedia.cz)

Nad životní propastí se ocitl šéfkuchař a porotce soutěže MasterChef Radek Kašpárek (42). Jenom kousek ho dělil od katastrofického scénáře, kterému předešla jeho manželka. Díky ní se postavil problému čelem a začal bojovat.

Na první pohled se může stát, že rodina a dobrá práce, která navíc člověka baví, jsou zárukou spokojeného života. Nikdo ale přesně neví, co se odehrává v hlavě druhé osoby, a tak i Radek Kašpárek, na první pohled úspěšný šéfkuchař a porotce soutěže MasterChef, čelil ve svém životě velkému problému, jehož se zbavil až relativně nedávno.

Kladný vztah k alkoholu se u Kašpárka projevil již ve studentských letech na vojně. Sám se mohl pochlubit kuriozitou, na kterou by byl obecně pyšný jen málokdo. „Vědělo se o mně, že jsem jediný, kdo dokáže vypít půl litru slivovice na ex,“ uvedl v rozhovoru pro DVTV. Alkohol v lidech probouzí spíše emoce negativního rázu. Je-li člověk v běžném životě temperamentní, po požití alkoholu se stává osobou těžko kontrolující své bouřlivé emoce.

MasterChef Česko 2022: Co se skrývá pod poklopem?

Video se připravuje ...

To byl ostatně podle Super.cz případ i Radka Kašpárka. Práce v kuchyni je mnohdy zdrojem velkého stresu, s nímž šéfkuchař bojoval právě pomocí alkoholu. Stres ale začal přecházet v agresi a výbuchy vzteku, čemuž nechtěla přihlížet manželka, a tak se rozhodla pro ultimátum. „Dala mi na výběr, buď ona, nebo pití, nebýt toho, nevím, jak by se teď na mě dívaly moje děti,“ dodal Kašpárek, jenž se ze spárů alkoholu naštěstí úspěšně vymanil.



Přečtěte si
j.p.toman
1. 10. 2023 • 09:18

Takže alkoholik rozhoduje v porotě ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.