Z Kluka v akci fabrikant! Sailer si staví továrnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Z Kluka v akci fabrikant! Sailer si staví továrnu

Filip Sajler a Ondřej Slanina
Filip Sajler a Ondřej Slanina (archiv Filipa Sajlera a Ondřeje Slaniny)

Popularitu si Filip Sailer (43) získal v televizním pořadu Kluci v akci, kde vařil s Ondřejem Slaninou (38). Sympatický šéfkuchař ovšem neusnul na vařínech, šéfuje několika gastro firmám a v Jažlovicích u Prahy dokonce buduje továrnu na vývary.

„V Jažlovicích u Prahy stavíme továrnu, abychom i ve velkém objemu dokázali stále vařit z farmy na stůl. Cokoli nakoupíme, hned zpracujeme, uvaříme, za tepla naplníme a zachladíme. Celé je to postavené na speciální technologii, díky které nemusíme dělat žádné mezikroky, nic sterilizovat ani pasterovat," popsal své podnikání Filip Sailer. 

Kapří biftečky podle Ládi Hrušky

Video se připravuje ...

Stoupne si náš velkopodnikatel ještě někdy vůbec ke sporáku? „Vařím o víkendech nebo večer doma, ale v práci už jen tak jednou týdně. Když jsme začínali, byl jsem hodně potřeba v kuchyni, teď mám kolem sebe skvělé kuchaře, kreativní šéfkuchaře a spoustu dalších úžasných lidí. Dnes spíš vymýšlíme, plánujeme a já vše řídím," přiznává někdejší parťák Ondřeje Slaniny na webu Apetitonline.cz.

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.