Porotce MasterChefa Přemek Forejt: Jako ucho na zkušené | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Porotce MasterChefa Přemek Forejt: Jako ucho na zkušené

Přemek Forejt zalovil v archivu!
Přemek Forejt zalovil v archivu! (Instagram, archiv)

Známý šéfkuchař a porotce oblíbené kulinářské reality show MasterChef Přemek Forejt (36) zalovil v archivu... A pochlubil se rozkošnými snímky z doby, kdy byl na zkušené v Anglii.

Budoucnost s vařečkou v ruce rozhodně neplánoval, jako malý chtěl být Přemek hercem! Vaření ho nebavilo ani škola jako taková. „Děda je profesor, babička byla doktorka a já mám jenom podělanej výučák,“ posteskl si jeden z nejvyhledávanějších šéfkuchařů pro server TN.cz. Vše se změnilo až během jeho praxe v zahraničí, kde se učil od nejlepších kuchařů.,

Přemek Forejt prozradil, jestli si doma lezou na nervy a že je vánoční fanatik

Video se připravuje ...

Zkušenosti totiž sbíral v Londýně v michelinských podnicích. „Všechno jsem procházel od úplnejch základů, takže jsem třeba umýval nádobí. Popravdě se tam dře 16 hodin denně a já jsem díky tomu zhubl. Jednu dobu jsem měl 53 kilo,“ popisoval chvíle, během nichž si v restauraci L’Autre Pied sáhl až na dno. Na sociální síti nyní nasdílel partner zpěvačky Evy Burešové (30) několik fotek z tehdejší doby, na nichž je téměř k nepoznání.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.