Vítěz show MasterChef Honza: Stouplo mu to do hlavy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vítěz show MasterChef Honza: Stouplo mu to do hlavy

Honza si splnil velký sen.
Honza si splnil velký sen.  (Foto TV Nova )

Je rozhodnuto! Vítězem kulinářské show se stal instruktor Honza Albrecht (42). Titul MasterChef si zasloužil, ovšem velmi rychle začal vystrkovat příliš sebevědomé růžky.

Podle hvězdných porotců právě Honza uvařil nejlepší tři chody. Vysněnou trofej pak zvedl nový MasterChef nad hlavu a řekl, že bude tenhle titul důstojně reprezentovat. Některým divákům se ale nelíbí, jak rychle se dříve oblíbený amatérský kuchtík začal měnit v pořádně sebevědomého kuchaře, který si nebere servítky.

Roman Staša: MasterChefa sleduju dál, miluju totiž porotce!

Video se připravuje ...

‚‚Nejraději bych zakázal jezení chobotnic. Je to český MasterChef a má to být česká surovina a české pojetí,“ řekl Honza během pořadu na adresu finalistky Terky (30), které ještě zapomněl vrátit krém do lednice. ‚‚Byla to jen nepatrná chvilička, fakt, přísahám. Reakce Terky byla skvělá a chci říct, že i dost vypovídá o tom, jak super holka Terka je,” uvedl pro Aha! s tím, že to rozhodně nebyla schválnost. Uvidíme, jestli Honza dostojí slovu a bude důstojně reprezentovat značku MasterChef.

Vychytaná kuchyň v neobvyklé barvě: Tady vaří finalistka MasterChefa Petra Kamencová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Radu6ka
23. 12. 2023 • 05:45

Co to zase plácáte pisálku. V článku ani zmínka, že by mu vítězství stouplo do hlavy. Vše co zmiňujete se událo ještě před tím než zvedl trofej nad hlavu. Zrovna o něm si myslím, že bude pokorný člověk. Já už ty Aha výplody fakt přestanu rozklikávat.

Marián Potůček
21. 12. 2023 • 07:22

Takový to byl fajn týpek a jak vyhrál hned obrat. Rázem si myslí, že je mistr světa amoleta a rypáček hezky nahoru. Hvězdička jedna. S takovým přístupem mu to, ale dlouho nevydrží.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.