Forejt o konci kariéry Burešové: Samozřejmě mě to bolí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Forejt o konci kariéry Burešové: Samozřejmě mě to bolí

Eva Burešová a Přemek Forejt
Eva Burešová a Přemek Forejt (Instagram, CNC)

Šéfkuchař Přemek Forejt (36) byl nedávno hostem v pořadu Čestmíra Strakatého. Mluvil nejen o sobě a své kariéře, ale i o milované přítelkyni Evě Burešové (29), se kterou má ročního syna Tristana Williama.

Na Evu se v posledních měsících snášela vlna kritiky snad ze všech stran. Nejdřív kvůli nevhodnému komentáři na adresu jejího chlebodárce TV Prima a poté kvůli údajné rivalitě mezi ní a herečkou Emou Smetanou (35), která hraje hlavní roli v seriálu Eliška a Damián. Eva po obou zmíněných kauzách na svém instagramovém profilu vše uvedla na pravou míru, aby očistila své jméno. Ošklivé komentáře ji ale neminuly.

Holky na víně: Eva Burešová o mateřství a rodině

Video se připravuje ...

 „Evička je hodně citlivá. Ona dělá svojí práci, protože ji miluje a protože ji ta práce baví. Samozřejmě mě to taky bolí a mrzí, že se o ní píšou tady ty nesmysly, protože vím, že to prožívá a že je z toho nešťastná,“ pronesl Forejt ve zmíněném pořadu a dodal, že Eva už dokonce několikrát uvažovala nad ukončením současné kariéry a změnou povolání.

„Ono je to strašně složitý, protože vy samozřejmě, když to nechcete číst, tak sem tam nějaký ten komentář vidíte. Zamrzí vás to. Snažíte se to hodit za hlavu, ale pak, když chodí další a další, tak stejně to nějak vnímáte a přemýšlíte i potom sám o sobě,“ vysvětlil Přemek, který sám nedávno bojoval s posměšnými komentáři. Lidé nemohli překousnout jeho spolupráci s McDonald’s, pro které napsal a nazpíval píseň. „Jestli mají lidé se mnou problém, tak je to jejich problém, ne můj,“ řekl rázně Forejt, který už očividně zlé ohlasy umí odbourávat.

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zbynek Poisl
27. 9. 2023 • 08:25

Neznám Evu Burešovou jako člověka, na seriály nekoukám, ale jako Whitney Houston v muzikálu Osobní strážce, je naprosto dokonalá!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.