Eliška a Damián na odstřel? Překvapivá slova Smetany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Eliška a Damián na odstřel? Překvapivá slova Smetany

Emma Smetana
Emma Smetana (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS)

„Všichni jsme do toho šli naplno a bavili jsme se. Lítost opravdu necítím,“ hájí kritizovaný seriál Eliška a Damián jeho hlavní protagonistka Emma Smetana (35). 

„Rozhodně ničeho nelituji a šla bych do toho stejně i po té vlně kritiky, která se na seriál snesla. Nikdy mě nenapadlo, že budu hrát v pohádce, a stalo se. Jsem spokojená a těší mě, že se natáčí druhá řada,“ svěřila Emma Smetana Blesku.

Emma Smetana a Jordan Haj na Kazmovi: Museli se ujistit, že existuje

Video se připravuje ...

Romantický projekt plný dobových kostýmů přitom Prima už po třech odvysílaných dílech přesunula ze soboty na pondělní večer od 20:15. Poslední díl, jenž byl odvysílán v pondělí 25. září, zhlédlo 251 tisíc diváků.

Emma Smetana: Prapradědeček byl pohádková legenda

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Miroslav Jánek
30. 9. 2023 • 17:14

Seriál tolik nevadí,ale vadí Smetanová.

lekno
30. 9. 2023 • 10:19

„Není na světě člověk ten, aby by se zavděčil lidem všem.“ Tuto mírumilovnou větičku jsem objevila zde na Aha.. ve fotogalérce nejnovějšího článku o p. Ivaně G. - manželce zesnulého Karla G. - samozřejmě pod její fotkou. Napadlo mě, že tenhle citátek by dnes pisálci bulváru na 99% nedali pod fotku Emmy S.. Až ano, jen s obtížemi, že. Nenašla jsem jeden podobný smířlivý text od nich v souvise s ní, kterým by se snažili uchlácholit kritické čtenáře. A dobře vědí, jak bulvár ovlivňuje mínění lidí. To raději – zavádějící nadpisy : „Emma zklamaná.. Emma se zlobí na hejty.. Kdo zametl se Smetanou. Nepomohla ani paruka..“ Ona snad nosí nějakou paruku v tom seriálu ? Hlouposti.. Emma je nad věcí, neboť má rozum. Vidím furt tu bulvární „objektivnost“, co kromě hejterú taky do ní kope. Zaujatost.. Mimochodem, ta paruka pro Damiána je dobrá, Robertovi sekne. Kostýmy jsou vhodné, na tu dobu akorát. Neboť tehdy se takové oděvy nosily. V seriálu hrají herci v hezkém historickém prostředí zámku. Je to oddychovka pro normální lidi se smyslem pro humor.

Zbynek Poisl
30. 9. 2023 • 07:40

Hlupák není ten, kdo dělá chyby, nýbrž ten, kdo je tvrdošíjně stále opakuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.