Nestárnoucí Saskia Burešová: Prozradila trik, jak si ubrat roky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nestárnoucí Saskia Burešová: Prozradila trik, jak si ubrat roky

Saskia Burešová
Saskia Burešová (Blesk:CNC_Petr Novotný)

Moderátorka Saskia Burešová (77) oslaví za tři roky kulatou osmdesátku, ale vůbec na to nevypadá. Možná za to může jeden její figl, o který se rozhodla podělit i s ostatními ženami.

I když se na první pohled zdá, že Saskia už léta nezměnila svůj ikonický účes, není to tak. „Všichni říkají, že mám stále stejný účes, ale to není pravda. Úplně původně, když jsem před 56 lety začínala, tak jsem mívala dlouhé černé vlasy. Později se vlasy pochopitelně mění, takže jsem si to zkracovala a musíte si dát také nějakou barvu,“ vysvětlila Burešová v rozhovoru pro Lifee.cz. A právě barva vlasů podle ní dokáže ubrat roky.

Saskia Burešová: Jak je to s jejím receptem na věčné mládí?

Video se připravuje ...

„Zpěvačka Judita Čeřovská, nádherná tmavovláska a krásná žena, mi říkala: "Až budeš starší, vzpomeň si, že vždycky musíš mít o odstín světlejší vlasy, protože světlejší barva lichotí obličeji. Když si dáš černou, bude to ke staršímu obličeji velmi tvrdé." Proto se řídím její radou,“ pronesla moderátorka, která vypadá opravdu senzačně.

Saskia Burešová o manželovi: Kolik dostávala nabídek k sňatku?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.