Saskia Burešová šťastná jak blecha: Vydělala na urážce od Kotka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Saskia Burešová šťastná jak blecha: Vydělala na urážce od Kotka

Video se připravuje ...

Nejdéle sloužící tvář České televize Saskia Burešová (76) oslavila 55 let na Kavčích horách a teď slaví 30. narozeniny svého pořadu Kalendárium. Legendární hlasatelku a moderátorku jsme navštívili v její pražské vilce.

Jste samý úsměv. I po oné známé nedávné kauze s Vojtou Kotkem si žádné vrásky neděláte. Pětapadesát let vypadáte opravdu stejně. Jak to?

„Nedělám pro to vůbec nic. Přes deset let jsem nebyla na kosmetice a nemám ani žádné botoxy a podobné hlouposti. Každé ráno si ale omývám obličej vlažnou a pak studenou vodou. A když jó nemusím, tak se moc nelíčím. Pleť tak odpočívá.”

A co diety?

„Žádné nedržím. Poctivě ale každé ráno cvičím. Nikoli kvůli figuře, ale protože mám problém s páteří. Lichotí mi, když slyším, že se neměním. Samozřejmě se měním. Jelikož jsem ale stále na obrazovce, tak se to nevidí.”

Legendární hlasatelka Saskia Burešová: 10 let jsem se dostávala z dluhů z podnikání!

Video se připravuje ...

V kondici vás určitě udržuje především práce.

„Tak to je jasné. Odpovím vám citátem: Stáří je zlozvyk, na který zaměstnaný člověk nemá čas. S manželem jsme Kalendárium vymýšleli a stále vymýšlíme včetně různých triků a vychytávek pro zpestření doma v obýváku. Ten pořad je pro mne univerzita mého života. Díky Kalendáriu se neustále vzdělávám a citáty přímo miluji.“

Když jsme u té slušnosti. Už jste odpustila Vojtovi Kotkovi, který vás v primácké show Máme rádi Česko zařadil v nejapném žertu mezi translidi?

„Ale, prosím vás, to víte, že ano. Upřímně jsem se tomu zasmála a s radostí jsem přijala Vojtovo pozvání do pořadu Inkognito, kde mě chtěl předat kytici a veřejně se mi omluvit.“

Více v Nedělním Aha! 29. 1. 2023

Striptér v Inkognito rozdivočí Bezděkovou a Písařovicovou!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.