Saskia Burešová (75): VYDĚLALA NA URÁŽKÁCH OD KOTKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Saskia Burešová (75): VYDĚLALA NA URÁŽKÁCH OD KOTKA!

Kalendáriu Saskie Burešové se po útoku Kotka raketově zvedla sledovanost.
Kalendáriu Saskie Burešové se po útoku Kotka raketově zvedla sledovanost. (archiv Blesku)

Jestli skandál, který svými výroky vůči Saskii Burešové (75) vyvolal Vojta Kotek (34), něčemu pomohl, pak je to vyšší sledovanost pořadu Kalendárium! Pořadu, který uvádí právě legendární hlasatelka, totiž od února přibylo skoro 100 tisíc diváků! Ukazují to čísla televizní sledovanosti.

Kalendárium vysílá Česká televize pravidelně každou neděli od 9:45 do 10:00 na ČT1. Na konci února ho pravidelně sledovalo cca 360 tisíc lidí. Stačil jeden malý skandál a pořadu o zásadních výročích týdne rázem stoupla křivka sledovanosti. Podle zjištění Aha! se na Kalendárium minulou neděli dívalo téměř 450 tisíc diváků. A to je bezmála o 100 tisíc víc než před měsícem.

Přiznání Kotka a Prachaře v Máme rádi Česko: Riskantní zkušenosti s alkoholem!

Video se připravuje ...

Trans lidi

Všemu předcházela nešťastná historka, kterou vyprávěl Kotek v primácké show Máme rádi Česko. „Můj známý měl na návštěvě před šesti sedmi lety kamaráda z Ameriky. A viděl u nás v televizi nějaký pořad, který moderovala Saskia Burešová. A řekl tomu mému kamarádovi neuvěřitelnou věc. Že nechápe, jak je možné, že je Česká republika takhle dopředu před Amerikou. Že u nás, tady v Česku, moderují pořady trans lidi,“ řekl Vojta a pořádně si tím naběhl.

Duševní buranství

„Mě to rozhodně nemohlo ponížit. Protože duševní buranství mě nemůže ponížit,“ komentovala to Burešová. Kotek se snažil situaci zachránit třeba pozváním moderátorky do pořadu Inkognito, kde jí chtěl předat kytici a veřejně se jí omluvit. Saskia ale po zhlédnutí celé show, kde si z ní utahoval také Jakub Prachař (38) či moderátor Libor Bouček (41), pozvání odmítla.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Zneuctěná Saskia a zakázaný Nohavica

Video se připravuje ...

Peníze na Ukrajinu

Burešová vzkázala Kotkovi, aby místo kytice, kterou jí chtěl předat, udělal jinou věc. „Ať dá raději nějaké peníze na Ukrajinu,“ prohlásila. Na občasnou kritiku své osoby je za 55 let na televizní obrazovce zvyklá, slova populárního herce ji ale naštvala. „Že si z vás dělají srandu lidé, kteří nejsou vašimi vrstevníky a vůbec vás neznají, to je podle mě opravdu opovrženíhodné. Je to otázka inteligence,“ dodala v internetovém pořadu Face to Face.



Přečtěte si
mbmb
1. 4. 2022 • 05:57

Fagan Kotek, i další nemají respekt ,žijí z jmen svých i financí rodičů mají nezaslouženě platy a myslí si že nad ne neni! Nevidí si na špičku bot o jejich rodičích nemluvě , ti jim zametají cesticky a dotují ....vše jen pravidla slušnosti a pokory chybi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.