Tohle se mu vymstilo: Vojto, to byl fór za všechny prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle se mu vymstilo: Vojto, to byl fór za všechny prachy!

Vojta Kotek si svoje výmluvy může strčit za klobouk.
Vojta Kotek si svoje výmluvy může strčit za klobouk. (archiv Blesku)

Tak tu máme čtrnáct dní mediální přestřelku, jako už dlouho ne. Vtipálek Vojta Kotek (34) ve své prostořekosti urazil moderátorku Saskii Burešovou (75) a celá ostuda se rozjela nakonec všemi směry. Komunita trasngender si také přihřála polívčičku a brodíme se v tom až po uši. Jak se celá aféra vlastně udála a vyvíjela?

Kotek (34) při natáčení soutěže Máme rádi Česko vyslal proti Saskii Burešové první jedovaté šípy. Kapitán jednoho z týmů dal totiž do placu historku... „Je to možná lehce nekorektní, co teďka řeknu, ale to se skutečně stalo,“ začal Vojta své vyprávění. „Můj známý měl na návštěvě před šesti sedmi lety kamaráda z Ameriky. A viděl u nás v televizi nějaký pořad, který moderovala Saskia Burešová,“ pokračoval Kotek a uculoval se. „No a řekl tomu mému kamarádovi neuvěřitelnou věc. Že nechápe, jak je možné, že je Česká republika takhle dopředu před Amerikou. Že u nás tady v Česku moderují pořady translidi!“ korunoval herec svou historku.

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...

PÁTEK, 11. BŘEZNA

V deníku Aha! se jeho podařená replika objevila 11. března a oheň byl na střeše. „Vojto, to je moje, tyhle hnusárny!“ přisadil si kapitán druhého týmu Jakub Prachař (38), který si v podobných invektivách libuje. A moderátor pořadu Libor Bouček (41) to jen komentoval slovy: „Začínám mít trošku strach.“ O den později se Saskia Burešová nechala slyšet, že Vojtovi volala a vysvětlili si to. Pochopitelně byla naštvaná, že historka visí na internetu jako anonce na vysílání tohoto dílu, ale neznala obsah celé epizody a byla nad věcí.

SOBOTA, 12. BŘEZNA

„S Vojtou se znám. Zavolala jsem mu,“ prozradila. „Přiznal, že neví, proč to řekl. Bylo to navíc vytržené z kontextu,“ prozradila Burešová. Kotek se omlouval a chtěl své pokání podpořit pořádnou kyticí. Saskia byla spokojená a věc utichla.

STŘEDA, 23. BŘEZNA

Ke smůle Vojty Kotka a jeho jízlivých přátel Saskia pak viděla celý díl a o odpuštění najednou nemohla být řeč. „Chlapci si tam ze mě dělali legraci v průběhu celého pořadu, naváželi a strefovali se do mě. To ať se na mě nikdo nezlobí, to opravdu ve svém věku nemám zapotřebí,“ vyjádřila se. A Kotkovi vzkázala, aby peníze za pugét raději poslal na Ukrajinu. Ještě přidala, že ji »duševní buranství nemůže ponížit a že to nemyslel zle, že je akorát hloupej«.

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (27.3.2022)

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Zneuctěná Saskia a zakázaný Nohavica

Video se připravuje ...



Přečtěte si
donypan
27. 3. 2022 • 19:10

No mezi námi ono je to vážně trefa do černého.Jest-li to byl vhodný žert to ponechám stranou,ale jinak ta podoba,

adinaha
27. 3. 2022 • 16:56

Kdyby se zachovala jako dáma a povznesla se nad tím, tak o tom dneska už nikdo ani neví. Asi se jí líbí to rozmazávat, tím si ale popularitu nezíská.

jity
27. 3. 2022 • 12:07

Baba a novináři z toho dělají problém a ještě ji ta přezdívka zůstane.

Alva
27. 3. 2022 • 10:29

To se tady bude omílat jak dlouho?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.