Fanynky herce Vojty Kotka pláčou: Snowboarďák se tajně oženil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fanynky herce Vojty Kotka pláčou: Snowboarďák se tajně oženil

Tajná veselka Vojty Kotka
Tajná veselka Vojty Kotka (CNC_Pavel Machan)

Zpráva o svatbě Vojty Kotka (34) přišla jako blesk z čistého nebe. „Ano, budu se ženit,“ potvrdil ji telefonicky Aha! bez bližších podrobností Kotek. Jeho ženou se stala přítelkyně Radana, viditelně v dost vysokém stupni těhotenství.

Své rodiny, kamarády a známé pozvali nyní už manželé na Orlík, do bývalého vládního areálu Vystrkov. Orlickou přehradu má Vojta velmi rád. Místo si zřejmě vybral proto, že tam velmi často jezdil na ryby či si jen odpočinout se svým tátou Václavem (†66). Ten tragicky zemřel před třemi lety.

Jsou spolu rok!

Radanu, o které doteď Vojta neprozradil skoro nic, poznal loni na jaře. Poprvé se s ní na veřejnosti objevil na loňském karlovarském festivalu. Jestli pojedou i na ten letošní, který začíná právě dnes, nebo dají přednost líbánkám u moře, ukážou příští hodiny.

Vojta Kotek o dvojroli v novém filmu Jana Svěráka Betlémské světlo

Video se připravuje ...

Přišel i Vinnetou

Obřad začal v 15 hodin odpoledne, teplota venku dosahovala skoro 30 stupňů a vlhkost vzduchu připomínala počasí v tropických krajích. Jeden z hostů veselky byl i v tomhle horkém počasí převlečený za Vinnetoua. Proč? To je jen jedna ze záhad veselky...

Idol dívčích srdcí Vojta Kotek randil dříve s herečkou Terezou Voříškovou (nyní Ramba, 33) nebo grafičkou Valerií Rónovou (29). Díky filmu Snowborďáci se na plakátech dostal do tisícovek dívčích pokojů.

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.