Petra Černocká, Vojta Kotek a spol.: Jaký pán, takový pes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Saxana Petra Černocká, herec Vojta Kotek a spol.: Jaký pán, takový pes!

Petra Černocká a tehdy ještě štěňátko, jezevčík jménem Kačenka
Petra Černocká a tehdy ještě štěňátko, jezevčík jménem Kačenka (Profimedia, facebook)

Bez čtyřnohých miláčků si už neumí představit život. Herečku Pavlu Beretovou (38) doprovází fenka skoro na všechna natáčení a občas trpělivě čeká na svou paničku i během tiskových konferencí. Stejně je na tom i Vojta Kotek (34), kterého jeho psí stařeček doprovodil na prezentaci nového recitálu Marta. I další známé osobnosti se rády pochlubí svými parťáky.

Vojta Kotek (34), herec

Roztomilý stařeček Krásné stáří přichystal nemocnému pejskovi oblíbený herec. Stařičkého Míšu potkala Vojtova přítelkyně, když se venčil se svou dočaskářkou DEDE (lidé poskytující dočasnou péči, pozn.). Radaně se Míši zželelo a už večer měl pejsek nový domov. Čtyřnohý stařeček má špatné nohy, kůži, a dokonce i vývod, ale vděčnosti, a především lásky má pořád na rozdávání.

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...

Petra Černocká (72), zpěvačka

Hrubosrstá kráska Čarodějnice Saxana má slabost pro menší pejsky, konkrétně jezevčíky. Když jí v prosinci 2019 zemřela parťačka Wajda, už žádného pejska nechtěla. Rok se s rokem sešel a dnes má herečka už skoro dvouletou fenku Kačenku, která je samozřejmě hrubosrstou jezevčicí a herečku doprovodí i na Psí den s Prahou 13, který proběhne 21. května v Centrálním parku na Lužinách.

Lukáš Krpálek (31), judista

Hvězda internetu Kdo by čekal, že chlap jako hora a dvojnásobný olympijský vítěz nebude mít po svém boku velké bojové plemeno! Lukáš má doma fenku francouzského buldočka Olivu, kterou celá rodina pořádně rozmazluje. Občas tak musí psí slečna shazovat nabraná kila, ale ani to jí nezabrání pózovat na sociálních sítích, kde má vlastní účet se skoro tisícovkou sledujících.

Miroslav Hrabě (40), herec

Černobílá parťačka Pro lehce »uchrochtanou« rasu francouzských buldočků má slabost také herec z pohádky Nejkrásnější hádanka (2008). Černobílá Kačenka doprovází svého páníčka po toulkách republikou, ale samozřejmě má už také ráda svůj klid. Černobílou psí slečnu a jejího fešného majitele potkáte také na Lužinách, kde budou i soutěže pro čtyřnohé mazlíčky.

Jak to chodí doma u Černocké a Pracného? Prozradí dnes v 7 pádech!

Video se připravuje ...

Pavla Beretová (38), herečka

Trpělivá čekatelka Herečka, jež naposledy zazářila v seriálu Osada, bere svou Lilu odmala do divadla a na natáčení. Fenka je stejně jako panička velmi společenská a nemá problém být i v klidu a trpělivě čekat, než Pavla dohraje představení nebo dotočí záběr. Sem tam se ale zadaří, že stesk po paničce je větší, a tak Lila zavítá i na jeviště zlaté kapličky, neboť Pavla je členkou činohry ND.



Přečtěte si
aveneta
20. 4. 2022 • 09:35

Petře nelze upřít, že na svůj věk je fešanda, jako zpěvačka průměr.
Docela mě udivilo když byla u nás slavnost a ona zde vystupovala a při čekání na své vystoupení kouřila jedno cigáro za druhým se svým manželem v zákoutí za podiem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.