Zpěvačka Petra Černocká balí kufry: Dovča v Itálii s exmanželem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Zpěvačka Petra Černocká balí kufry: Dovča v Itálii s exmanželem!

Petra Černocká
Petra Černocká (foto ara)

Vybírá si plavky a letní šaty. Představitelka Saxany z komedie Dívka na koštěti odlétá na dovolenou do Itálie, kde má dům její exmanžel Jan Vaculík (76). „Máme spolu dceru a vnučku, pozval nás na necelý týden a těšíme se,“ přiznala zpěvačka Petra Černocká (72).

Bývalého policejního radu, hudebníka a manažera si brala v dubnu 1970 a byli spolu deset let. V roce 1980 se rozvedli. „Zůstali jsme ale přáteli, vídáme se dodnes, máme spolu dobré vztahy,“ prozradila Petra na vernisáži svých obrazů v pražské Galerii U Zlatého kohouta. Kvůli covidu se v uplynulých třech letech věnovala více malování a nyní se účastní společné výstavy Art in Prague 2022.

Arturovo rozhodnutí o zesnulé matce! A Zagorové utrpení do konce života

Video se připravuje ...

„Do Itálie se moc těším, budeme v krásné oblasti, kde ani nemohu malovat, protože by to byl kýč,“ dodala s úsměvem Petra. Dceři Báře (42) byl pouhý rok, když se rodiče rozvedli, ale oba se snažili, aby nestrádala. Jde v máminých stopách, vystudovala sice žurnalistiku, ale zpívá. Petřina vnučka Olívie Coco (12) se také zhlédla v branži. Je z ní už v jejím v útlém věku vyhledávaná dabérka.

Druhé manželství se vydařilo

V červnu 2004 si Petra v České Kamenici po čtrnácti letech známosti vzala kytaristu Jiřího Pracného (69). Jsou spolu spokojeně dodnes.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Jubileum královny Alžběty a slet čarodějnic

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
14. 7. 2022 • 08:17

... vypadá to tak , že nemá na svou vlastní dovolenou a tak využívá dům svého exmanžele v Itáílii , to víte Saxána v důchodu umí být hodně šetrná . Doufám , že na cestu si bere své koště !

zuzakirsch
13. 7. 2022 • 09:33

Ráda bych v 72 letech takhle vypadala. A paruka mi na ní nevadí, vždyť Zagorová, Bubílková a spol. to řeší taky tak. .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.