Úvodní klapka 2. řady seriálu Einstein: Kotek dal pěstí sám sobě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Úvodní klapka 2. řady seriálu Einstein: Kotek dal pěstí sám sobě

Einstein se vrací a Kotek trpí! Dal pěstí sám sobě
Einstein se vrací a Kotek trpí! Dal pěstí sám sobě (TV Prima)

Prapravnuk Alberta Einsteina se vrací. Právě se točí druhá řada krimiseriálu o Filipu Königovi v podání Vojty Kotka (34) a herec na place trpí. První scény jsou totiž boxerské. „Neuměl jsem se krýt, ruce jsem dával před sebe, místo abych je měl u hlavy. Když je máte před sebou a někdo vás do té rukavice praští, tak si sám dáte pěstí,“ postěžoval si.

To se mu prý stalo nesčetněkrát. Na boxerské přípravy dostal herec jen dvě hodiny lekcí a musel do ringu.

Rocky po česku

„Byl jsem překvapený, protože když to vidíte v těch filmech o Rockym a podobně, dáte někomu pěstí a je to,“ svěřil se Vojta. „Do této doby jsem nikoho neuhodil a před zrcadlem v tělocvičně jsem zjistil, že vypadám neskutečně vtipně. To se ale k té mé postavě Filipa hodí, protože on ten box úplně neumí, tak jsem se za to schoval,“ popsal začátek natáčení.

Krásná Eva Josefíková 9 měsíců po porodu ve svatebním: Hubená jako lunt!

Video se připravuje ...

Parťačka a máma

Opět se také setkáme s Annou Polívkovou (43) coby Lenkou Brabcovou. „My si s Vojtou říkáme Dempsey a Makepeaceová. Ale jak se náš seriálový vztah vyvine, to vám opravdu neprozradím,“ dušovala se herečka. Na place je taky zpátky Veronika Freimanová (66), jež představuje maminku hlavního hrdiny. „Stále žije v Americe a za synem lítá, aby ho zachraňovala. Někdy zůstane déle a někdy zase kratší dobu,“ připomněla. Tentokrát se ale zdrží déle.

Josefíková poprvé pod jiným jménem

Forenzní analytičku hraje Eva v první sérii ještě Josefíková, nyní už Podzimková (32). V červnu si herečka na Moravě tajně vzala otce jejich dcery Loty, scenáristu Matěje Podzimka (41), a přijala jeho příjmení.

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.