Trable Kotka s těhotnou manželkou: Měl bych být v naší dvojici ten rozumnější | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trable Kotka s těhotnou manželkou: Měl bych být v naší dvojici ten rozumnější

Vojtěch Kotek a manželka Radana
Vojtěch Kotek a manželka Radana (profimedia.cz)

„Měli jsme velké štěstí, že jsme nemuseli dlouho čekat, když jsme chtěli miminko. Tak nějak se to podařilo," libuje si Vojta Kotek (34). A prý musí novopečenou manželku už značně krotit! O co jde?

„Pracujeme na tom, moje žena mi řekla, že bych měl být v naší dvojici ten rozumnější, takže já ji brzdím, abychom toho neměli zbytečně moc, ale i tak nám už přetéká věcmi celý pokoj," odtajnil Vojta Kotek "potíže" s těhotnou ženuškou ohledně příprav na příchod nového člena rodiny webu eXtra.cz.

Vojta Kotek: Tajně touží po návštěvě bordelu!

Video se připravuje ...

„Ve chvíli, kdy budu mít rodinu, jsem připravený si to opravdu užít a vychutnat. Všechno přehodnotím a udělám si čas, protože to je něco, co se neopakuje. A nebude to zase tak těžké. Práce mě baví, ale doba, kdy byla mou absolutní prioritou, je pryč. Mě zajímá hlavně život jako takový a moje rodina bude určitě mnohem silnější zážitek než cokoli, co bych mohl zažít před kamerou," jedním dechem přitom Vojta avízuje pracovní pauzu podle Týdeníku Televize.

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.