Erotika v klášteře! Mádl o vzpomínkách na hříšné dospívání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Erotika v klášteře! Mádl o vzpomínkách na hříšné dospívání

Jiří Mádl popsal své první zkušenosti s erotikou.
Jiří Mádl popsal své první zkušenosti s erotikou. (Blesk)

Málokdo by do sympatického herce a režiséra řekl, že ještě předtím, než se stal idolem dospívajících slečen díky komedii Snowboarďáci, docházel na gymnázium s církevním zaměřením. Pro tehdy třináctiletého herce to ovšem znamenalo držet se dál od témat, která chlapce i dívky v tomto věku obvykle začínají zajímat…

Klášterní gymnázium v Rakousku začal Jiří Mádl navštěvovat ve svých třinácti letech. Na takovém místě pochopitelně neplatí stejná pravidla jako mimo jeho zdi. A zvědaví, nevyblbnutí kluci tak měli v mnoha ohledech smůlu a museli následovat přísná pravidla.

Jiří Mádl hřešil pod peřinou: První erotiku zažil v klášterní škole!

Video se připravuje ...

„Neměli jsme dovolené mobily, jen na večer. Nesměli jsme číst časopisy jako Bravo. A tehdy začínal internet a duchovní tam velmi umně blokovali stránky, které jsme jako mladí kluci chtěli najít,“ vzpomínal Jirka v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Jenomže hoši byli vynalézaví a tamní pedagogové nemohli zabránit všemu. Díky tomu se může herec Jiří Mádl pochlubit vůbec první erotickou vzpomínkou, která, možná paradoxně, vznikla na duchovní půdě. „Neuměli ale zablokovat erotické povídky, protože ty byly v různých jazycích. Maďaři nám doporučili, ať nehledáme obrázky, ale povídky. A tam to nějak začalo...“ naznačil herec Jiří Mádl, jak napsal deník Blesk.

Jiří Mádl pokřtil svou knihu: Vypsal se z expřítelkyň!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
14. 8. 2022 • 16:55

Prý sympatický herec!?!? Autor článku měl asi „nakoupeno”, když ten článek psal. A hlavně bylo důležité veřejnosti sdělit, že Mádl v mládí hřešil pod peřinou a ve třinácti si pod tou peřinou honil frantika.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.