Snowboarďáci Kotek s Mádlem: Vysmáté setkání po 20 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Snowboarďáci Kotek s Mádlem: Vysmáté setkání po 20 letech!

2004 Snowboarďáci Vojta Kotek a Jiří Mádl se díky filmu stali miláčky všech náctiletých dívek.
2004 Snowboarďáci Vojta Kotek a Jiří Mádl se díky filmu stali miláčky všech náctiletých dívek. (Foto Instagram.com, ara)

Dlouhých 20 let už uběhlo od natáčení kultovní zimní komedie Snowboarďáci. Její protagonisté Jiří Mádl (37) a Vojta Kotek (35) dospěli a z obou jsou už dokonce tátové od rodiny.

Na zimní natáčení ovšem rádi vzpomínají. Zatímco Kotek už za sebou několik hereckých zkušeností měl, pro Mádla to bylo velké poprvé! „Čtvrtého prosince 2003 jsem jel na svůj úplně první natáčecí den v životě. V rádiu hráli Queen a jejich Bohemian Rhapsody. Byl jsem ohromně nervózní a neskutečně jsem se těšil. Dneska je čtvrtého prosince 2023, dělám to už dvacet let,“ svěřil na svém Instagramu.

Jiří Mádl hřešil pod peřinou: První erotiku zažil v klášterní škole!

Video se připravuje ...

Během natáčení se z Vojty a Jirky stali velcí přátelé, kteří spolu pak natočili nejen další filmy (Rafťáci), ale věnovali se i společnému moderování a dalším pracovním činnostem. Zatímco Kotek stále natáčí a účinkuje v televizních pořadech, Mádl přešel za kameru a spíše než hraní se věnuje psaní scénářů a režírování.

Blesk Podcast: Mádl se vrátil ke konkurzům. Chce hrát velké role v Itálii

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.