Filmové drama Vlny od režiséra Jiřího Mádla (38) ztratilo šanci získat Oscara, neprobojovalo se do finálového výběru. Nominace se nedočkal ani další český snímek Krajan.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Media z něj dělají Oskarového režiséra on uvěřil kdyby za něco stál a trochu uvažoval tak tam ani nejel.Měli jsme jiné režiséry a kvalitní ale Ti byli skromní a o nic se nepokoušeli.Tento mladý všivák si myslí že je lepší jako Menzel, Vávra.
Panebože co čekal Mádl ?Za co natočil chtěl Oskara?! Jsem viděla ukázky a stačilo mi!
To se už tady nemůže natočit něco normálního než nějaký válečný film nebo do konce teď má jít v tv válečný seriál Král Šumavy!Proboha proč něco dokonce kopírujeme v seriál!?Tady to už je fakt postavené na hlavu !Jen vymýváte lidem mozky kravinami!
Ať to zkusí s reklamou typu "bábo s dědkem volte ODS".
Fiala teď bude potřebovat každý hlas. Možná i něco kápne z nějaké neziskovky, když bude dělat ty správné vlny.
Určitě platí, přej a bude ti přáno... každopádně vůbec nechápu, jak kdokoli má tu drzost s jakýmkoli filmem, nebo dokumentem bojovat a odjet do světa, čekat na nějakou cenu... vždyť nastavené zrcadlo těch stupidních seriálů a filmů v Česku je tragikomické. Není týdne, aby se v upoutávce nenabízel nový a nový seriál... nulová kvalita, nulové obsazení , kopírování typu a scénáře že zahraničí, všichni ve všem a poté je člověk vidí v reklamě... navíc mix komediantů Česko / Slovensko, kteří také nemají co nabídnout... interiér a kulisy z papundeklu. Už ze samotné upoutávky si říkám, tak to určitě ne a naštěstí dnešní doba nabízí zahraniční programy.
Zlatá éra , kdy se točila spousta kvalitního materiálu, kdy i samotní herci
byli autentičtější a skuteční.
Asi si řekli, Mádl ? To je jen další co předělává dějepis země v srdci Evropy, aby se zavděčil jejich zparchantělému prezidentovi a premiérovi co si na občany vymysleli zákon o" neoprávněné činnosti pro cizí moc.nápomoci cizím mocnostem který je tuhý, jak 50 léta , kdy vláda přišla s nejbrutálnějším útokem na svobodu slova a demokracii od listopadu 1989 .
A ten je pro Mádla OK !
Místo toho abyste byli nadšení, že se někomu daří, jste plní nenávisti a zloby. Tak se dál nedostal ale psát o někom, že je skřet a podobná slova, fuj ty český lide.
Kolik z vás co tu plivete síru, něco dokázalo aby jsme byli obohaceni jak myšlenkově, materiálně, pohlazeni po duši , zajikali se radostí nad umem druhého
Zloba nás spokojené neučiní
A paní Muchová? Vy jste divná žena
allsaintday
--------------
hele, já opravdu od Mádla a jeho politickýc názorů vymytého mozku neočekác¨vám " pohazení po duši ", nejsem na tom kapacitně tak bídně jako naši umělci.Proto mě Mádl a spol. tak akorát dovedou zvednout ze židle!
Mě jste tedy neobohatil vaším "aby jsme" ani vy! Film jsem viděla a coby pamětník špatně nesla - tak zle mi dlouho nebylo. Nikoliv z Mádlíkova scénáře, ten mě nudil, ale z použitých autentických záběrů náletů letadel během okupace v roce 1968, netušila jsem, že to mám pořád v sobě! Patřím k Mádlovým kritikům, ale na rozdíl od mnohých jsem mu to osobně řekla, nemám ho ráda. Pokud jsme my ženy pro něj báby (chtělo to vhodnější slovo, eufemismus) , zatímco jsou pro něj chlapi dědové, tak mě tedy nikdy nepřemluvil! Má sice velké ambice, ale ...ještě k tomu nedorostl.
Chlapečku, smiř se s tím, že nejsi mistr světa amoleta, a že na ty tvoje díla se můžeš dívat se svými tzv obdivovateli. Já ti tu tvoji tendenčnost nežeru. Moc tlačíš na pilu a větší skromnost by ti slušela víc.