Záhadná kráska po boku Mádla: Novopečený tatínek zapírá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Záhadná kráska po boku Mádla: Novopečený tatínek zapírá...

Jiří Mádl se svou přítelkyní Andrijanou Trpković
Jiří Mádl se svou přítelkyní Andrijanou Trpković (herminapress.cz)

Jiří Mádl (36) se stal tátou. Na světě přivítal malého synka, který dostal krásné české jméno František, což sám herec pozradil Expresu na tiskové konferenci Českého rozhlasu. Nedávno jej však fotografové zachytili s půvabnou brunetkou... kdo je neznámá kráska, která se kolem novopečeného taťky nebezpečně motá? 

Ještě v květnu minulého roku se Mádl objevoval po boku stylistky se srbskými kořeny Adrijany Trpkovič (44), kterou oficiálně označoval za svoji přítelkyni. Dokonce se podílela na vzniku jeho knihy Přitažlivost planety Krypton. 

„My jsme s mojí dobrou přítelkyní a kolegyní vytvořily ilustrace, barevnost, grafiku. Vybíraly jsme papíry. Přispívá to k tomu, jak dobře se to bude číst. Jsem ráda za ten výsledek,” promluvila ještě nedávno pro eXtra.cz o osm let starší Adrijana. 

Blesk Podcast: Mádl se vrátil ke konkurzům. Chce hrát velké role v Itálii

Video se připravuje ...

Když se vyrojily zprávy, že Mádl vklouzl do rodičovské role, nikdo nepochyboval, že má dítě právě s ní. Došlo ale evidentně na střídání brunetek. Jak zjistil Expres, Františka má herec mít s fotografkou Katkou, která už podle propočtů musela být při křtu knihy, kdy herec tvořil pár s Adrijanou, či hned krátce po něm, těhotná. 

Sám Mádl se k věci nevyjádřil, ze snímků s miminkem, které si však Katka přidala na sociální sítě a fotek, které zachytili fotografové Expresu před jejich domem, je však zřejmé, že Adrijana je minulost. 

Jiří Mádl je bez ženské! Jak by jeho vyvolená měla vypadat?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.