Kotek s Mádlem se oholili a... Zas vypadají jako Snowboarďáci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kotek s Mádlem se oholili a... Zas vypadají jako Snowboarďáci!

Vojta Kotek a Jiří Mádl jako Rendy a Jáchym chtějí na horách prožít týden, na který do smrti nezapomenou.
Vojta Kotek a Jiří Mádl jako Rendy a Jáchym chtějí na horách prožít týden, na který do smrti nezapomenou.  (Foto Aha! – Martin Hurda, Jiří Hadač, ara)

Byli nejen skvělé herecké duo, ale také kamarádi. Když se teď Jiří Mádl (36) a Vojtěch Kotek (35) rozhodli ohodit, vypadají skoro stejně jako před 19 lety, když spolu natáčeli poprvé.

Sešli se na natáčení dnes už kultovního Janákova filmu Snowboarďáci. Přestože už jsou oba tátové od rodin a oběma se narodili synové (Mádlovi František a Kotkovi Hubert), když se oholili dohladka, omládli tak, že by mohli v klidu jít spolu natáčet další teenagerovskou komedii.

Jsou to ještě oni?

Mádl oholil svoje strniště po dlouhých třech letech. A nebýt natáčení, vousy by měl dodnes. „Chtěli mě dobově oholit,“ přiznal herec a režisér na sociální síti. „No nevím, jestli vypadám mladší, nebo naopak starší?“ dumal rozpačitě sympaťák Jirka nad tváří zbavenou veškerého porostu. Také za proměnu Vojty Kotka může práce. Knírek a delší vlasy potřeboval pro novou roli a když se v té době objevil na veřejnosti s buřinkou na hlavě, vypadal skoro jako komik Charlie Chaplin (†88).

Jiří Mádl hřešil pod peřinou: První erotiku zažil v klášterní škole!

Video se připravuje ...

Vítej mezi lidmi!

Nejdřív Vojta shodil knírek, s vlasy mu pak pomohl známý kadeřník celebrit Daniel Pašek. „Vítej mezi lidmi!“ okomentoval nový Kotkův vzhled kadeřník Dan. „Ta jeho předchozí proměna vznikla hlavně kvůli nové roli ve filmu, kde Vojta hrál. Musel si nechat takhle extrémně narůst vlasy. Vousy stihl sundat, než jsme se potkali na křesle,“ prozradil ještě kadeřník. Proměna herci prospěla, stejně jako Mádl vypadá bez vousů a s kratšími vlasy o mnoho líp.

Zoufalý Vojta Kotek v Máme rádi Česko: Chci skončit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.