Einstein 2: Kotek se vrací na obrazovky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Einstein 2: Kotek se vrací na obrazovky!

Einstein se vrací!
Einstein se vrací! (TV Prima)

Už dnes večer se na obrazovkách televize Prima objeví nové Případy nesnesitelného génia. Vojta Kotek (35) coby geniální profesor fyziky a přímý potomek Alberta Einsteina Filip Koenig bude opět řešit vraždy s kriminalistkou Annou Polívkovou (44). A zpěvačka Nelly Řehořová (22) si střihne roli stalkerky!

Jako první se bude vyšetřovat vražda mladé youtuberky, kterou zabije výbuch bomby během živého vysílání na sociální síti. V komunitě youtuberů, kteří mezi sebou zápasí o milionovou zakázku na propagaci energetických nápojů, je několik podezřelých. Když se jeden z nich v přímém přenosu přizná k vraždě a následně spáchá sebevraždu, případ se zdá být vyřešen. Jenže Filip zjistí, že vše je úplně jinak.

Einstein: Vojtěch Kotek do toho skočí po hlavě

Video se připravuje ...

Zabije vraha?

Přesně tohle byla šance pro Nelly Řehořovou, která se ukáže jako nekompromisní stalkerka. „Byla to pro mě hodně netradiční role. Většinou hraju takové hodné holky nebo vtipné role, a tady to byla moje první psychopatka,“ popisuje mladá zpěvačka a prozrazuje, že není vražedkyní. „Ale zjistím, kdo je vrah, a snažím se ho zabít, protože jsem tu holku tak milovala, že jsem jí byla úplně posedlá a chtěla pomstu,“ říká Nelly.

Radí obětem

Sama má zkušenost s tím, když ji někdo obtěžuje. „Myslím, že každý, kdo se pohybuje v showbyznysu, s tím má zkušenost. Nejlepší rada, kterou mám, je nereagovat! Když mi někdo pošle dotaz ohledně termínu nebo něco, tak odpovím, ale na jakékoliv zprávy, které už jsou za hranou, nereaguju a mám ty lidi většinou zablokované,“ razantně uzavírá Řehořová. První díl seriálu Einstein – Případy nesnesitelného génia 2 můžete vidět už dnes ve 20:15 na Primě.

Zoufalý Vojta Kotek v Máme rádi Česko: Chci skončit!

Video se připravuje ...

Pád ze střechy

Nelly měla zahrát, že spáchá sebevraždu. „Měla jsem skočit ze střechy, ale mezitím Vojta Kotek natáhne síť, do které spadnu,“ vzpomíná zpěvačka na natáčení. Úkol to ale pro ni byl velmi náročný, proto přišly na řadu dublérka a figurína. „Dublérka byla připoutaná a nakláněla se za mě na hraně střechy. Pak už ten pád za nás zvládla figurína. Klidně bych si kaskadérskou roli střihla, ale bezpečí je v tomto případě na prvním místě,“ tvrdí Řehořová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.