Kotek padl do oka německé modelce: Láska díky Einsteinovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kotek padl do oka německé modelce: Láska díky Einsteinovi?

Vojta Kotek
Vojta Kotek (Foto: V. Hradská, archiv Blesku)

Nepřehlédnutelná kráska se objeví na univerzitě a až nápadně se zajímá o profesora Filipa Koeniga v podání Vojty Kotka (33). Herečka, modelka a moderátorka Victoria Janckeová (30) žije střídavě v Německu a v Los Angeles. „Neuměla jsem jediné české slovo. Nebylo to jednoduché,“ přiznala. „Ale Vojta Kotek je velký fešák,“ dodala německá kráska.

Victorii doporučila konkurz do české verze seriálu Einstein její agentura. Vrhla se do toho po hlavě, přestože nemá s českým jazykem vůbec žádné zkušenosti.

Český učitel

„Šla jsem na kamerové zkoušky a četla něco v češtině. Pak jsem se sešla s režisérem Vojtěchem Moravcem a od produkce jsem dostala českého učitele. Pracovali jsme pomocí video hovorů,“ popsala situaci herečka, která jinak se štábem na place komunikovala anglicky.

Stejně tak se domlouvala s hlavní postavou seriálu Vojtou Kotkem. Hned jí padl do oka. „Je to úžasný herec a přitom skromný člověk,“ chválí Victoria českého kolegu. „ Navíc je s ním legrace, a když jsem něčemu nerozuměla, hned mi to přeložil a vysvětlil. Navíc je to velký fešák, takže se mi s ním dobře pracovalo,“ dodala herečka spokojeně. Věří, že se do Česka zase brzy pracovně podívá.

Einstein: Vojtěch Kotek do toho skočí po hlavě

Video se připravuje ...

Prachař žárlí na kolegu

Vojta Kotek inspiroval i kolegu Jakuba Prachaře (37), s nímž právě točí seriál Dvojka na zabití. „Když jsem viděl, jak skákal zavěšený na laně, prosil jsem produkci, jestli bych si mohl lehnout do kolejiště, aby mě přejel vlak. Chtěl jsem toho Vojtu dorovnat. Ale štáb se o mě bojí, tak z toho sešlo. Třeba se ještě něco naskytne,“ prozradil zklamaný Prachař.

Jakub Prachař to s kolegy roztočil na parketě v soutěži Máme rádi Česko

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.