Burešová nenachází klid! Nejdřív urážka, teď výhružky smrtí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Burešová nenachází klid! Nejdřív urážka, teď výhružky smrtí?

Saskia Burešová
Saskia Burešová (Blesk:CNC_David Malík)

První dáma televizní obrazovky Saskia Burešová (75) momentálně zažívá něco, co se jí celou její letitou kariéru vyhýbalo. Přiznala, že jí začaly chodit anonymní dopisy a nic hezkého se v nich nejspíš nepíše. A to vše kvůli nedávnému výroku Vojty Kotka (34).

Celá tato kauza odstartovala před několika týdny. Vojta Kotek, společně i s dalšími účinkujícími, si v pořadu Máme rádi Česko dělal ze Saskie legraci. Herec ji začal přirovnávat k transgender osobám a ostatní jeho kolegové jen přilévali olej do ohně.  Burešová si to nenechala líbit a ozvala se, natož se jí Kotek omluvil.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Zneuctěná Saskia a zakázaný Nohavica

Video se připravuje ...

To ale bohužel nestačilo. Někteří lidé teď naopak napadají samotnou Saskii, která vlastně v televizi nic špatného neřekla.  Dokonce jí mají chodit anonymní dopisy, což televizní moderátorku děsí. „Bohužel, společnost je nemocná. Doteď jsem nedostávala ani anonymy. Na internet nic nedávám, žiju v ulitě, se svým soukromím se nesvěřuji. Ale už si mě také našly,“ svěřila se Saskie pro eXtra.cz. Jejich obsah blíže nerozváděla, ale pravděpodobně nešlo o nic pěkného. Jinak by z toho Burešová nebyla tak rozhozená.

„Bolí mě to na duši. Jen jsem se jako slušný člověk chtěla ozvat. I pro ostatní, že takhle by se to v televizi dělat nemělo. Já nic nerozpoutala, to televize na to dávala upoutávky a odvysílala něco takového,“ dodala zklamaná Saskie.

Vojta Kotek o dvojroli v novém filmu Jana Svěráka Betlémské světlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.