ŠOK! Miláčka Emmy poznala Burešová ještě před Smetanou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

ŠOK! Miláčka Emmy poznala Burešová ještě před Smetanou

Jsou Emma Smetana a Eva Burešová rivalky?
Jsou Emma Smetana a Eva Burešová rivalky? (Archiv)

Jsou považovány za rivalky kvůli konkurenci na FTV Prima, kde jsou obě hlavními hvězdami nejdiskutovanějších seriálů. Nyní Eva Burešová (30) přiznala, že kromě společné práce na komerční stanici ji s Emmou Smetana (35) spojuje i Emmin partner Jordan Haj (35)…

Údajná nevraživost mezi dvěma hvězdami Primy je, zdá se, pouhou návnadou pro diváky k zajištění hojné sledovanosti seriálu ZOO a ne zcela dobře přijatého fantasy Eliška a Damián. Ve skutečnosti se Eva s Emmou znají řádku let a spory kvůli současné popularitě rozhodně neřeší.

Eva Burešová na Tháliích

Video se připravuje ...

Letité přátelské vztahy dokonce panují i mezi Evou a Emminým partnerem, zpěvákem a hercem Jordanem Hajem . „Nikdy jsem s nikým v herecké branži neměla problém. Nikdy jsme si s nikým nedělali žádné naschvály. S Emmou se známe od mých asi 19 let, s jejím partnerem Jordym se znám ještě déle,“ přiznala Burešová serveru eXtra.cz.

Právě Emma Smetana navíc udala ten správný vítr do Eviných plachet, co se týče založení rodiny s Přemkem Forejtem (36). „Když jsem si s Přemkem chovala její malou dcerku Ariel, nadhodila otázku, zda také už nemáme čas na miminko,“ vzpomíná na dobu, kdy se slavný pár rozhodl počít syna Tristana.

Emma Smetana a Jordan Haj na Kazmovi: Museli se ujistit, že existuje

Video se připravuje ...

Eva je navíc známá tím, že nerada víří zlou krev, natož aby byla jejím strůjcem. A tak se ani v tomto případě žádná dramata nekonají. „Lidé, kteří mě znají osobně, vědí, že já jsem velká šiřitelka toho, abychom se měli všichni rádi. Není potřeba si dělat jakékoli naschvály. Já věřím na karmu a ta by mi dala okamžitě přes pusu,“ dodala Burešová.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.