Smetana trumfla Burešovou! SPOR OŽÍVÁ? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smetana trumfla Burešovou! SPOR OŽÍVÁ?

Jsou Emma Smetana a Eva Burešová zase rivalky?
Jsou Emma Smetana a Eva Burešová zase rivalky? (Archiv)

V kuloárech se proslýchá, že mezi Evou Burešovou (30) a Emmou Smetanou (35) nepanují příliš vřelé vztahy, a to hlavně kvůli Evině domnělé ohrožené pozici v televizi. Seriál, kde účinkuje Smetana, královnu ZOO a Slunečné z trůnu nesesadil, přesto Evu Emma ale přeci jen v něčem předběhla...

Hvězda nepříliš úspěšného seriálu Eliška a Daminán už dala vale životu na psí knížku! I přes četná vyjádření, že s partnerem ani po 15ti letech soužití a dvou dětech veselku neplánují, řekla nakonec "ano".

„Svatba opravdu není na programu. Je nám spolu dobře a ke štěstí nepotřebujeme kus papíru. Jak někdo moudrý řekl, svatba bývá prvním krokem k rozchodu a s ním určitě nepočítáme, proto o ní ani neuvažujeme,“ tvrdila zarytě. Ovšem člověk míní, život mění. 

Vojtěch Rynda a Martin Bryś hovoří o současné české televizní tvorbě

Video se připravuje ...

Podle webu Naše hvězdy už patří mezi zákonné manželky a to od 19. září. Přísně utajovanou svatbu se podařilo prozradit svatební koordinátorce, která publikovala svatební oznámení, kde jasně figurovala jména Jordan a Haj a výše zmíněné datum. Vzhledem k tomu, že jde u obou novomanželů o jména velmi specifická, je šance, že půjde o shodu téměř nulová

Sama zpěvačka a herečka informaci však nepotvrdila, svatebním snímkem se nepochlubila ani na sociálních sítích. 

Emma Smetana a Jordan Haj na Kazmovi: Museli se ujistit, že existuje

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
23. 10. 2023 • 10:22

Každý má svůj vkus, to snad víte – osobo s nickem Jiří Liška. Kdoví, jaký by měla Emma názor na vás. Pokud jste vůbec muž a ne ženská s mužským nickem, která si zde chtěla kydnout.. Třeba by byl názor podobný - "Nic moc jako diskutující i jako muž".

lekno
23. 10. 2023 • 10:20

„Hezky“ mu přejete.. Kdyby to bylo jen na vás, poslal byste ho okamžitě do mlýnku na maso, že ? Nestačí vám přes půl milionu zabitých na východě ? Asi ne. Zřejmě nevíte, že Jordan má matku Češku a narodil se v Praze.

Jirí Liška
22. 10. 2023 • 20:32

Burešová luxus, herečka a dá se na Evu dívat. Nic proti Smetaně ale nic moc jako herečka i jako žena.

Syda
21. 10. 2023 • 20:03

Srovnáváte nesrovnatelné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.