Smetanu zarazila zdrcující diagnóza: OMYL LÉKAŘŮ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Smetanu zarazila zdrcující diagnóza: OMYL LÉKAŘŮ!

Emma Smetana
Emma Smetana (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS)

Herečka a zpěvačka Emma Smetana (35) se aktuálně objevuje v seriálu Eliška a Damián, který sklidil víc kritiky, než chvály. Pro web eXtra.cz se však vyjádřila k daleko osobnějším věcem.

Jako hudebnici ji velmi zasáhla smrt Vaša Patejdla (†68), spoluzakladatele skupiny Elán. I když se s ním osobně nikdy nesetkala, jeho smrt má jistou spojitost se smrtí jejího milovaného tatínka Jiřího Smetany (†71). „Mě na tom zarazila ta diagnóza, kterou mu sdělili 14 dní před tím koncem, což je stejná diagnóza, kterou omylem sdělili mému tatínkovi. Každý odchod je hrozně smutný," pronesla Emma pro eXtra.cz.

Vojtěch Rynda a Martin Bryś hovoří o současné české televizní tvorbě

Video se připravuje ...

Herečky tatínek zemřel v roce 2016 přesně na Štědrý den. Oba si byli velmi blízcí a jeho ztráta byla pro Emmu zdrcující. On ji navíc přivedl k hudbě a zároveň byl jejím nejkritičtějším fanouškem.

Emma Smetana a Jordan Haj na Kazmovi: Museli se ujistit, že existuje

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
7. 10. 2023 • 18:47

Emma je hezká a vzdělaná.Měla by ty blbý kecy házet za hlavu Že je ten seriál blbost za to může producent a pak
ten kdo vybírá kdo koho bude hrát.Jsou horší herečky než ona-arogantní Burešová který není rozumět a mluví v jedný tónině,nebo unylá,­mdlá,n­ezku­šená Pecháčková.A kdo se na něco nechce dívat ať si přepne na jinej program a nepomlouvá

lekno
7. 10. 2023 • 11:48

Emma dobře zpívá. Má hezký jemný hlas. Nemám ráda ostré agresivní hlasy, takové ječevé kvílení. To ona nepředvádí. Umí se taky pohybovat, není dŕevo. Hraní zvládá.. Jsou povedená dvojka s Jordanem. Komu se nelíbí, proč na nich čumí ? Aby zde pak mohl kydat ? Fakt "motivace na úrovni" !

lekno
7. 10. 2023 • 11:35

Další příklady : - cit.: „Mezi žadateli, kteří uspěli, byl i multimilionář Michal David, který dvakrát obdržel po 60 tisících a jednou téměř 90 tisíc korun. Z řad zpěváků figuruje v registru i Tereza Kerndlová, která inkasovala hned dvakrát šedesátitisícový příspěvek. Jeden dostala na podzim 2020, druhý pak v březnu 2021, tedy pouhý měsíc poté, co si koupila luxusní dům ve španělské Esteponě“.. - cit.:„Společnost Tomáš Klus, s.r.o., ve které zpěvák drží 45procentní podíl, dokonce získala na kompenzacích během roku více než 1 200 000 korun.“ 60 tisíc korun dostali Borek Slezáček, Erika Stárková, Hana Zaňáková.. zdroj: extra.cz Podporu využili taky Félix Slováček, Ondřej Gregor Brzobohatý, Daniel Húlka a další.. zdroj : expres.cz

lekno
7. 10. 2023 • 11:33

Byly taky mnohem vyšší částky covid dotací, než obdržela ona. Množství lidí v Čechách covid podporu využilo. Pane Jaromír Skládal, všichni jsou teď hyeny ? Existuje mnoho dalších podpor, příspěvků od EU, od státu - rúzné formy dotací. Všechno jde z daní a odvodů občanů. Kdo dnes může, využije ze státního, co mu státní orgán umožní. Tohle je realita.. Nepřijde mi spravedlivé, co se děje ve světě.. Chudí jsou ždímání a bohatí bohatnou.. No uvědomte si, že ti dva Emma s Jordanem nebyli jediní žadatelé o covid dotaci. Dostali částku 60 tisíc korun na osobu. A to se rozdávaly i mnohem větší sumy.. Příklady :
- Karel Gott Agency, jejíž jedinou jednatelkou je Ivana Gottová získala ve státní podpoře pro umělce postižené pandemií 1 322 616 korun.
- Zpěvák Marek Ztracený získal v rámci podpory pro podnikající subjekty 1 511 798 korun a v rámci jednorázové podpory pro umělecké profese dalších 60 tisíc. zdroj : idnes.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.