Ups, to se nepovedlo! Smetana veřejně ukázala svou svatyni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ups, to se nepovedlo! Smetana veřejně ukázala svou svatyni

Emma Smetana a její zařízlé plavky při surfování
Emma Smetana a její zařízlé plavky při surfování (Instagram, Profimedia)

Začátečnické chyby surfařů nejsou jen o technice. Na seznam nedostatků patří  jednoznačně i nevhodný oděv - například příliš vykrojené plavky, které sice na prkně možná udělají parádu... ale stojí to za tu ostudu? 

Je úctyhodné, s jakým elánem se Emma Smetana (35) pouští do dobrodružství a osvojování nových dovedností. Nicméně na spršku, kterou dostala za sdílení svých pokusů o to zdolat surf, asi jen tak nezapomene. Titěrné plavky, které se jí zařezávaly do míst, která měla lahodit jen oku Jordana Haje, pobavily sociální sítě přímo královsky. 

Emma Smetana a Jordan Haj na Kazmovi: Museli se ujistit, že existuje

Video se připravuje ...

„První lekce surfu? Hodně zoufalých poloh a víceméně jen jeden (panickej) výraz. Předpokládám, že to takhle mám u všech sportů (pokusů o ně),“ připsala si pod snímky, které v oblasti klína ukázaly víc, než možná kdokoli vidět chtěl. A hned přišla odezva. 

„Neměly by být na to surfování jiný trenky? V určitý momentech tedy?“ zněl jeden ze vzkazů v komentářích. „Taky bych vás přioblékla, někdy méně je více,“ přidávali se další. „A tak zase jako reklama je to dobrý dost... Co se nevyzpívá, to se učaruje jinak,“ míní fanoušci. 

Vojtěch Rynda a Martin Bryś hovoří o současné české televizní tvorbě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yarda
25. 1. 2024 • 11:26

IMHO už nám toho investigativní bulvární žurnalisti ukázali tolik, že nejvíc sexy by byla diva v oblečení, které by neodhalovalo nic z toho co se má odhalovat jen mezi čtyřma očima nebo u lékaře

pravlast
23. 1. 2024 • 06:40

Neukázala náhodou sama sebe?

rydlo
22. 1. 2024 • 20:07

Jakou ona má svatyni? Neukázala jednoduše pí.u?

hejhej
22. 1. 2024 • 14:50

Už neví, jak se zviditelnit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.