Burešová (30) přiznala konec: Chci pauzu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Burešová (30) přiznala konec: Chci pauzu!

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Její pracovní tempo je už roky vražedné. Natáčí seriál Zoo, čeká ji vánoční koncert v O₂ aréně a mimo to Eva Burešová (30) každou volnou chvíli věnuje rodině. Nedávno herečka přiznala, že bojuje se syndromem vyhoření, teď promluvila o konci v seriálu!

Když si najde ten čas pro sebe a zajde například na masáž, místo toho, aby chvíli relaxovala, ji pronásledují myšlenky na to, že je špatná matka a měla by být s dětmi. Není se tedy čemu divit, že uvažuje o pauze. „Užívám si všechno, co můžu dělat a na jaké úrovni to dělat můžu. Je pravda, že je to náročné, ale je to moje práce. A když mám volno, nedokážu si to užít pro sebe, abych třeba vypla,“ přiznala pro Super.cz Burešová.

Role Viktorie Janečkové v primáckém seriálu Zoo ji zaměstnává tak, že se herečka do dalších projektů nehrne. „Dotočím Zoo, kde teď bude mít moje postava poměrně hezký příběh. A pak bych si na nějakou dobu ráda dala po sedmi letech seriálového maratonu pauzu,“ šokovala Burešová. Partnerka kuchaře Přemka Forejta (36) v pauze ale rozhodně nehodlá lenošit. „Na nějakou dobu se budu věnovat jen hudbě. Uvidíme, co mi život přinese,“ krčí rameny Eva s tím, že pracovat musí dál, protože potřebuje peníze. Zatím je ale konec v Zoo relativně daleko. „Ještě minimálně příští půlrok budeme natáčet a s Evou Burešovou počítáme. Samozřejmě jako všechny pohádky, jednou skončí i tento seriál,“ řekl Blesku mluvčí seriálu Josef Ducký z TV Prima.

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

Obří pracovní vypětí, ale také kritika ze všech stran se na Evě podepsala, dokonce začala bojovat s úzkostmi a v jednu chvíli se rozhodla na Primě oznámit, že definitivně končí. Podle informací Aha! Burešovou trápilo i srovnávání s jinou primáckou herečkou Emmou Smetanou (35) a spekulace, zda ji seriál Eliška a Damián sesadí z pomyslného trůnu královny seriálů na Primě. „Chtěla jsem odejít od všeho,“ přiznala.

Když to ale oznámila vedení televize, vysvětlili jí, že to přece nejde. Konec kariéry si tedy nakonec herečka rozmyslela, ale její potíže trvají dál. „Pořád bojuju s pocitem vyhoření. Mám to už delší dobu a myslím si, že je to vlastně pochopitelný,“ svěřila se pro Expres. „Od třinácti let bojuji se stavy úzkosti. Měla jsem i panické ataky,“ svěřila se otevřeně pro Super.cz. „Ve dvaadvaceti letech jsem je měla tak silné, že jsem nedokázala vycházet z bytu. Trvalo to dva, tři měsíce. Pak jsem se z toho sice nějak dostala, ale pořád bojuji s nějakou psychickou slabostí,“ přiznává Eva otevřeně. Doufejme tedy, že pauza Burešové pomůže a ona se bude moct vrátit v plné síle.

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o tom, zda je či není ezo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5386391
13. 11. 2023 • 13:25

Vždyť vás nikdo nenutí se na ni dívat..závist že je mladá a dobrá. Já ji fandím. Máme z hereček někoho lepšího jděte se už vycpat všichni.to je celý česky národ jenom kritizovat...sami jste dokázali hov....
.

Uživatel_5584341
13. 11. 2023 • 12:06

Já mám Evu Burešovou moc ráda-vynikající zpěvačka.Myslím,že letost vyhraje Zlatého slavíka

Miloš Fajman
13. 11. 2023 • 08:57

Klidně mohla skončit dříve. Nesleduji ji a zpěvačka, to si děláte srandu?

klozovice
13. 11. 2023 • 07:34

Už ať zmizí kdo se má na ni dívat a včera jsem četla že bude s kytaristou 3.12.2023 zpívat v Karviné u stromu vydělávat musí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.