Burešová v šoku: Syn si hláškou z pohádky vykoledoval zákaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Burešová v šoku: Syn si hláškou z pohádky vykoledoval zákaz

Eva Burešová se snažila zakrývat obličej nejmladšího syna Tristana.
Eva Burešová se snažila zakrývat obličej nejmladšího syna Tristana. (profimedia.cz)

Na výchově si dává záležet. Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) je důsledná, i co se pohádek týče. Nathaniela (6) a Tristana Williama (1) nenechává koukat jen tak na něco. Simpsonovi nebo Prasátko Peppa nemají šanci!

Když Eva nedávno na sociální síti rozpoutala diskuzi o tom, co je ještě pro děti přípustné vidět a co už ne, prozradila, které pohádky mají její děti zakázané. Jednou z nich je i animovaný seriál Prasátko Peppa. „Za mě to byla vždycky pěkně sobecká holčička a spojení »hloupý Tome« mě vždycky štvalo,“ uvedla zpěvačka k větě, kterou říká Peppa svému bratrovi. „Když mi pak Náťa řekl »hloupá mami«, tak jsem trochu nevěděla, co na to říct,“ dodala Burešová.

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

A na seznam zakázaných pořadů dala i legendární animovanou žlutou rodinku. „Já se na Simpsonovy nikdy koukat nemohla a moje dítě se na ně taky nekouká. Je tu spousta pohádek pro děti, třeba Bing a Prasátko Peppa, kde se postavy chovají takovým způsobem, že u nás doma nejedou,“ pravila rázně zpěvačka.

Na tohle nekoukáme!

S Evou Burešovou její názor sdílejí i další její příznivci. „Peppa a Bing, to je zlo,“ nebo „doma nemůžu Peppu ani slyšet,“ souhlasili s herečkou na sociální síti. „Já všechny pohádky filtruju sama a sama rozhodnu, jestli je to podle mě vhodné, nebo ne,“ vysvětlila Eva, jak vhodný program pro děti vybírá. „Pokud se k nám přeci jen něco dostane, tak vysvětluji. A klidně do zblbnutí. Tak, jak mě vedli moji rodiče,“ doplnila ještě Burešová.

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o tom, zda je či není ezo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
6. 12. 2023 • 10:42

BUREŠOVÁ určitě děti nevychovává... lítá z přiblblého seriálu na koncert, na Slavíka, k Dědkovi atd. atd. a dětem se nevěnuje. Důležitá je jak pr.del, hraje si na hvězdu, ale do té má opravdu daleko. trochu skromnosti by to chtělo............

safinka59
9. 11. 2023 • 05:36

...co se zaměřit na řádnou výchovu a pak se nemusí filtrovat pohádky ? To co předvedl ten její syn v pořadu Jana Krause, kde byla hostem se zastavoval rozum ! Divoký, nevychovaný, neobseděl... dokonce kousal jak zvířátko ! Takže to není pohádkami, ale výchovou, mít čas vysvětlovat, věnovat se dítěti ! Burešová je takové malé nic, akorát si hraje na velkou star. A přesně jak vystupuje na veřejnosti, tak vychováva děti !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.