Burešová o dalším přírůstku: Zrovna jsem točila ZOO... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Burešová o dalším přírůstku: Zrovna jsem točila ZOO...

Eva je přesvědčená, že našla v Přemkovi lásku na celý život
Eva je přesvědčená, že našla v Přemkovi lásku na celý život (Foto Instagram.com, mapy.cz, ara)

Herečka Eva Burešová (30) přistupuje ke všemu, co jí život nadělil, s vděčností. Věří v osud i karmu. Doma má dokonce oltář, kde má všechny svoje kameny, karty, svíčky, vykuřovadla i všechno ezoterické symboly a před představeními si dokonce vykládá. Stejně osudové je podle ní i spojení s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (36), po jehož boku našla opravdové štěstí. 

„Je to takový trapný, ale já jsem se nedávno takhle podívala na toho svýho potetovanýho muže a říkala jsem si: 'Do Prčic, já kdybych byla kdekoli, kdykoli a on by byl v místnosti, já bych se do něj pokaždé zamilovala znova'. Je to pro mě chlap, kterýho jsem si vždycky přála mít, nejen chováním, jak je úžasnej, hodnej, tolerantní, milej, podporující, ale i tím fyzičnem,“ rozpovídala se pro eXtra.cz o muži, se kterým má syna Tristana. 

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

Eva sye natají svou slabostí pro potetované muže, proto vítá i další přírůstky na Přemkově těle a jeden takový jej nově zdobí. „Fyzicky jsem u toho nebyla, ale byli jsme spolu přes facetime. Já jsem zrovna točila Zoo, tak jsem na to koukala. Volala jsem mu během natáčení, protože jsem chtěla vědět, jak to bude vypadat, a když přijel domů, tak to bylo úplně... moc hezké, moc se mi to líbí,“ neskrývala nadšení Eva. 

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o tom, zda je či není ezo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.