Burešová to nevydržela! Pravda o zásnubách s Forejtem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Burešová to nevydržela! Pravda o zásnubách s Forejtem

Eva Burešová je do Přemka Forejta čím dám víc zamilovaná.
Eva Burešová je do Přemka Forejta čím dám víc zamilovaná. (Instagram, archiv)

Eva Burešová (30) a Přemek Forejt (36) platí za nejsledovanější pár českého showbyznysu, a to hlavně protože to není poprvé ani naposled, co se řeší svatba. Jenže není už náhodou všechno v procesu? 

New York je město nekonečných možností, jeho scenérie se už několikrát osvědčily jako to pravé místo pro žádosti o ruku. Fanoušci Burešové proto netrpělivě uzavírali sázky, jestli se náhodou jejich oblíbenkyně z Ameriky nevrátí patřičně okroužkovaná. Jenže chyba lávky. 

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o líbání s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...

„Zásnuby nebyly,“ prozradila Burešová pro Super.cz a dodala: „Nebudu říkat, že to není třeba, protože by to pak mohl slyšet a třeba by mě nikdy nepožádal o ruku. To by byl nesmysl. Já se chci vdávat.“ 

Burešová nepochybuje, že Přemek je ten pravý, pobyt v New Yorku plný zážitků pár navíc ještě více utužil. „Láska, kterou mám k Přemkovi, obdiv k vztahu, který máme, to je to, co se tam prohloubilo. Je to nejkrásnější vztah, který jsem zažila. Poprvé zažívám, že někoho zajímá, jak se cítím, že mě má opravdu rád. Všechno se prohloubilo. Jsem strašně zamilovaná,“ vyznala se ze svých hlubokých citů na jeho adresu. 

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.