Burešová na životní křižovatce: Osudový krok na spadnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Burešová na životní křižovatce: Osudový krok na spadnutí!

Eva Burešová
Eva Burešová (David Kundrát, David Malík, Martin Hykl, Instagram)

Na tohle není zvyklá. Doposud herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) kralovala seriálům FTV Prima a byla to právě ona se seriálovými partnery, kdo posunul Slunečnou a ZOO na nevyšší příčky sledovanosti. Dlouholetá dominance Burešové se však nyní otřásá v základech. Z prvního místa ji pomalu, ale jistě sesazuje jiná herečka se seriálem, jenž ještě neměl premiéru.  

Byla zárukou sledovanosti a těšila se velké oblibě. Sázka na jednu a tu samou hvězdu v několika seriálech se ale dříve či později mine účinkem, což je patrně i případ Evy Burešové. Ta se sice při mateřské vrátila do ZOO a svou přítomností opět podpořila dynamiku seriálu, čím dál více propagovaný seriál Eliška a Damián, jenž se divákům představí po prázdninách, však hází do Eviny popularity vidle. Pozoruhodná je navíc skutečnost, že ačkoli se primáckým divákům představuje v hlavní ženské roli romantického seriálu zcela nová tvář televize, zpěvačka a moderátorka Emma Smetana (35), již nyní se podle průzkumu Primy těší velké oblibě.

Jak uvedl server eXtra.cz, není zatím jisté, zda seriál sklidí ovoce, které poctivě zasévá. Už nyní ale sází své karty na jeho pokračování. Hotové jsou již téměř tři série a čtvrtá zatím vzniká pod rukama scénáristů. Prima zkrátka divákům na stříbrném podnose nabídla námět, který tu zatím chyběl, čímž však upozadila současné seriálové tahouny na úkor zmíněné Burešové.

Emma Smetana: U koho sbírala zásadní herecké zkušenosti?

Video se připravuje ...

„Objektivně je to tak, že na obrazovce se neustále propaguje seriálová novinka Eliška a Damián. A Zoo je utlačená na pozadí. I nezaujatý divák si toho musí všimnout, že Prima trošku hřeší na to, že Zoo je úspěšná a že pro ni nemusí víc dělat,“ prozradil výše zmíněnému serveru ověřený zdroj ze štábu ZOO.

Zda začíná být Eva Burešová okoukaná a Emma Smetana naopak přinese do televize svěží vítr, ukáže podzimní sledovanost. Už nyní lze ovšem spekulovat nad možnostmi letité seriálové hvězdy, jež nyní pohasíná. „Evička se prostě chtě nechtě musí cítit tak, že je na druhém místě. Tohle ji musí sejmout. Nedivil bych se, že kdyby jí opět dala nabídku TV Nova, kterou už dřív odmítla, že by za současných okolností mohla říci ano,“ překvapuje zdroj působící na Primě.

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o líbání s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...

Jak vše dopadne, bude jasné od příštího měsíce. „Pokud bude seriál Eliška a Damián úspěšný, Emma Smetana bude na výsluní a dominance Evy Burešové může lehce skončit,“ dodal pro eXtra.cz primácký zdroj.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.