Seriálové holky Burešová vs. Smetana: BOJ O TRŮN NA PRIMĚ?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Seriálové holky Burešová vs. Smetana: BOJ O TRŮN NA PRIMĚ?!

Jsou Emma Smetana a Eva Burešová rivalky?
Jsou Emma Smetana a Eva Burešová rivalky? (Archiv)

Zazářila v roce 2011 v pěvecké show Česko Slovensko má talent, slávu ale Evě Burešové (30) přinesly až role v seriálech Modrý kód a Slunečná. Její hvězda vystřelila do závratných výšin, takže pro seriál ZOO už je herečka diváckým tahákem. Tedy zatím...

Je ale dost možné, že pomyslnými kartami popularity v budoucnu zamíchá nový seriál Eliška a Damián v hlavní roli s herečkou a zpěvačkou Emmou Smetanou (35). Tedy za předpokladu, že bude opravdu takovou peckou, jak se (prozatím) očekává. V souvislosti s jeho uvedením se totiž začala objevovat zpráva, že mezi herečkami panuje napětí a rivalita. To se ovšem rozhodla Burešová rázně popřít!

Neničím kolegyně

„Jsou věci, který se už nedají úplně unést, a tohle je právě jedna z nich,“ vysvětlila, proč se rozhodla veřejně vyjádřit. „Nejsem člověk, který by se jakkoliv snažil ničit svoje kolegyně. Naopak jsem to většinou já, kdo za nimi první přichází, seznamuje se, pokud se neznáme, nebo je uvítám v naší televizi nebo na projektu, kde se objeví, což vám můžou potvrdit i lidi, kteří se mnou tyhle zkušenosti mají v reálném životě,“ říká rozhodně Burešová. „Možná se tyhle křivdy dělaly kdysi, když herectví začínalo, a možná to nějaký herečky dělaly, ale já tohle nedělám,“ dodává držitelka dvou bronzových Českých slavíků za roky 2021 a 2022.

Emma Smetana a Jordan Haj na Kazmovi: Museli se ujistit, že existuje

Video se připravuje ...

Nikam nejdu!

Herečka vyvrátila i drby, že by na Primě kvůli obsazení Smetany do hlavní role nového seriálu vyhrožovala přeběhnutím ke konkurenční Nově. „Nikdy jsem neměla a ani nemám takovou pozici, abych vlítla na ředitelství Primy a říkala jim, že pokud někoho nevyhodí nebo nepřeobsadí, odcházím na jinou televizi. Není to možný, jsem jen obyčejná herečka jako všichni ostatní a dělám svoji práci poctivě,“ dušuje se Burešová. „Navíc nejsem jediná herečka, která už má několik projektů s Primou za sebou. Nejsem nenahraditelná.“

Ani se nepotkaly

Řevnivost mezi oběma herečkami nehrozila dokonce ani na place, respektive v ateliérech, kde se seriály natáčí. „Vlastně jsme se s Emmičkou za celou dobu ani nepotkaly, asi má jiný natáčecí dny než my v ZOO,“ objasňuje Burešová. Láskyplná zdrobnělina jména „konkurentky“ opravdu naznačila, že si krčky nepodřezávají...

Může za to reklama?

Burešová také naznačila, že za celým humbukem by mohl být svérázný způsob propagace seriálu Eliška a Damián, který může být velkým hitem, anebo velkým propadákem. Jeho téma, jímž je cestování časem a láska přes staletí, může, a nemusí diváky zaujmout. Eva se ale na Elišku a Damiána těší. „Ten příběh byl tady potřeba. A že tyhle krátké, ale zato intenzivnější příběhy o lásce jsou tady potřeba taky,“ poukázala herečka na fakt, že seriál má pouze 12 dílů.

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
2. 9. 2023 • 20:54

Odbor­nik🐔🐔🐔­🐔🐔🐔🐔🐔🐔­🐔🐔😅😅😅😅­😅😅🤣🤣🤣🤣­🤣🤣

yokky
2. 9. 2023 • 20:52

👍👍👍👍­👍👍👍👍👍🆒­🆒🆒🆒🆒🆒🆒­🆒🆒su­perrr­rrrrrr­😂😂😂😂😂😂­😂😂

yokky
2. 9. 2023 • 20:51

:👍👍👍👍👍👍👍😂😂😂😂😂😂😂kde jsi na to prisel­,RAD­LO..­..🤣🤣­🤣🤣🤣🤣🤣🤣­🤣🤣🤣🤣tr­apne

yokky
2. 9. 2023 • 20:48

Eva je profes­sional­,vses­trana osoba ,,smetana tak do kavy👍­👍👍👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍­👍🤣🤣🤣🤣🤣­🤣🤣🆒🆒🆒🆒­🆒🆒🆒 a trochu cukru

rydlo
2. 9. 2023 • 09:03

Proboha o jaký trůn? Na Primě i v bulváru je už delší čas přeBurešováno a díky vlezlé několikaměsíční reklamě v předstihu na seriál se Smetanou za chvíli bude i přeSmetanováno. A to, že Smetanová zná několik jazyků, neznamená, že proto by měla být u diváků oblíbená. A není na ni hezký pohled, jak otlemuje rty, když začne mluvit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.